Andreea Raicu, uimită de reacţiile stârnite de fotografia nud urcată pe net: ”Când cineva vorbeşte urât despre mine, are o problemă cu el, nu cu mine”

26 mai, 2021
1 screenshot 2021 05 26 at 09 12 28 png png

Andreea Raicu a făcut recent un gest neaşteptat, urcând pe Instagram o fotografie nud. Imaginea a atras multe laude, dar şi un val considerabil de critici. Reacţia vedetei nu a întârziat să apară.

După ce Andreea Raicu a publicat în urmă cu aproape două săptămâni o fotografie în care apare complet dezbrăcată, Internetul a luat foc. A rezultat una dintre cele mai de succes imagini postate pe Instagram de vedetă, dar şi una dintre cele mai controversate. 

Obişnuiţi cu o persoană publică foarte atentă la acţiunile ei, ”unsă cu toate alifiile”, cum se spune, după o carieră de peste 20 de ani în lumina reflectoarelor, fanii au fost uimiţi de gestul Andreei. 

        View this post on Instagram                       A post shared by Andreea Raicu (@araicu)

View this post on Instagram

A post shared by Andreea Raicu (@araicu)

Andreea Raicu a povestit că, la rândul ei, a fost uimită de valul de reacţii. 

”Sincer, când am postat fotografia, m-am gândit că va avea un impact, dar nu m-am gândit că va avea un impact aşa. Cred că dacă spuneam că mă mărit şi că sunt însărcinată în nouă luni, că am tripleţi, nu cred că ar fi fost aşa o discuţie. Eu am mai pus cu mine poze mai dezbrăcată, nu am înţeles de ce a fost nebunia asta” a spus Andreea Raicu în emisiunea lui Teo Trandafir de la Kanal D.

Raicu a mărtusisit că a făcut respectiva şedinţă foto pentru a-şi aminti la 80 de ani cât de bine arăta la 40, fără a avea iniţial în plan să le facă publice. 

”Nu îmi dau seama de ce a fost impactul acesta atât de mare. Nu am stat să citesc toate comentariile. (…) Eu nu le citesc, în momentul în care eu aleg să fac un lucru, mi-l asum şi nu mă interesează ce zice lumea. În momentul în care eu sunt împăcată şi asumată cu o alegere de-a mea, nu prea are cum să mă influenţeze nimic din exterior. Eu mi-am asumat lucrul ăsta.

Pe mine nu mă mai deranjează comentariile din social media atâta vreme cât eu sunt asumată cu ce postez. Nu îmi pasă. Părerile oamenilor sunt părerile oamenilor despre ei. În momentul în care cineva vorbeşte urât despre mine, are o problemă cu el, n-are o problemă cu mine”, a mai spus vedeta de 43 de ani la Teo Show.

Foto: Instagram



Recente pe Ok! Magazine

Leonardo DiCaprio și Vittoria Ceretti, Profimedia jpg
Lucien Laviscount și Shakira, Profimedia (3) jpg
FotoJetGillian jpg
Paris Prince și Blanket Jackson GettyImages 2117918841 jpg
Salma Hayek și Valentina Paloma Pinault la Oscaruri, Getty (3) jpg
4 arnold schwarzenegger jpg jpeg
Shakira, GettyImages 2103262299 jpg
cameron diaz mama 51  jpg
FotoJetKateșiCatherine jpg
Shannen Doherty Kate Middleton jpg
Ben Affleck și Jennifer Lopez, Getty Images (4) jpg
Dan Negru, Florin Piersic, Leon Dănăilă jpg
Michelle Pfeiffer, Getty jpg
Kathy Hilton Paris și Nicky (2) png
FotoJetKate Piers jpg
supermodele de altădată jpg
Andra și invitații săi în concertul Tradițional, Arhivă personală jpg
Emmanuel Macron   Soazig de la Moissonniere (2) jpg