Răspuns pentru Brad Pitt? Angelina Jolie, într-o dispoziție de minune la Roma

23 iunie, 2022

Vedeta în vârstă de 47 de ani a fost surprinsă pe străzile din Roma, acolo unde regizează un nou film, intitulat Without Blood.

angelina jolie profimedia 0701924751 jpg

Angelina Jolie se întoarce, astfel, pe scaunul de regizor pentru prima dată în ultimii cinci ani. Actrița a fost surprinsă de fotografi în capitala Italiei, alături de o altă mare vedetă, Salma Hayek, la filmări pentru această nouă peliculă, în zona Coloseumului.

Noile imagini cu Angelina apar pe fondul unor dezvăluiri uimitoare ale fostului ei soț, Brad Pitt, într-un nou interviu: acesta a mărturisit că, după divorțul lor din 2016, a dus o viață de abstinență și sobrietate.

angelina jolie profimedia 0701924631 jpg

Îmbrăcată în alb complet, în conformitate cu temperaturile ridicate din orașul italian, Angelina a oferit o priveliște foarte șic. Vedeta a purtat un costum cu bluză și pantaloni largi, completat de o pereche de papuci Louis Vuitton și o pălărie de soare, la fel de cool.

Aceasta a fost fotografiată în timp ce îi dădea indicații unei Salma Hayek îmbrăcată și coafată retro, din mijlocul unei echipe considerabile de filmare.

În acest timp, fostul ei soț, Brad Pitt, apare pe coperta revistei GQ, acolo unde a dezvăluit că, la scurt timp după divorțul de Angelina Jolie, și-a schimbat radical viața.

Actorul de 58 de ani a vorbit despre zbuciumul lui interior în cel mai recent interviu acordat presei americane, asigurându-ne, însă, că acum a renunțat la toate viciile care l-au tras în jos, în trecut.

Foto: profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Kingdom of Judas jpg
5 sfaturi esențiale pentru întreținerea adecvată a frigiderului jpg
Sophie, Ducesa de Edinburgh, Profimedia (7) jpg
+ plita cu inductie jpg
Vrei să ai o alimentație corectă jpg
okmagazine ro (1) jpg
Cărți de tarot, Pixabay (2) jpg
Echipa Nationala de fotbal feminin jpeg
Afis Big Little Festival jpg
Top 3 obiecte pe care le vei gasi în casa unui iubitor de vinuri jpg
okm jpg
usi garaj alexiana 17 jpg
restaurari protetice jpg
Anii Drumeției
LENNY KRAVITZ   UNTOLD 2024 (2) jpeg
Slăbire, Foto Pixabay (1) jpg
CRBL și Elena, Instagram PNG
Cum sa te imbraci stilat si confortabil in timpul calatoriilor Top 3 sfaturi jpg