Angelina Jolie, membră a grupului “Fetele pupăcioase” la grădiniţă. Ce gesturi deocheate făcea?

14 ianuarie, 2022
1 eaaaaaaaaaaaaaaaaaa jpg jpeg

Superba actriţă a fost căsătorită de trei ori, însă a avut o viaţă amoroasă extrem de bizară, chiar din primii ei ani de viaţă.

Cu toate că a declarat, la un moment dat, că s-a culcat doar cu patru bărbaţi în toată viaţa ei – dintre care trei i-au fost şi soţi – starul hollywoodian a avut un trecut sexual cât se poate de incitant.

Angelina n-a ţinut niciodată secret faptul că este o persoană sexuală însă de mică. De fapt, chiar a declarat că avea un joc special în şcoală – îşi scoatea hainele şi se giugiulea cu băieţii.

Vedeta a mărturisit pentru revista OK!, în 2007: “Eram membra unul grup denumit «Kissy Girls» (n.r. «Fetele Pupăcioase»). Eram foarte sexuală în grădiniţă!”, după care a ţinut să adauge amănunte cât se poate de fierbinţi: “Am inventat un joc, în care pupam băieţii. Apoi ne giugiuleam şi ne dădeam jos hainele. Am avut mult de suferit apoi din cauza comportamentului meu!...”

Dar pornirile sexuale ale actriţei nu s-au oprit atunci şi acolo, evident. Angie şi-a pierdut virginitatea la 14 ani într-un mod destul de aparte. Jolie a recunoscut că, chiar de la prima sa experienţă sexuală, a implicat cuţite în tot acel proces.

“Am început să am relaţii intime cu iubitul meu, doar că sexul şi toate sentimenetele şi senzaţiile trăite nu erau de-ajuns… (…) Nu mai eram o fetiţă. Într-un moment în care mi-am dorit să mă simt mai apropiată de iubitul meu, am apucat un cuţit de lângă noi şi l-am tăiat. Iar el m-a tăiat pe mine apoi. A fost un schimb între noi. Eram amândoi acoperiţi de sânge, iar inima mea bătea mai să-mi iasă din piept şi mai multe nu!”

Totuşi, Angelina şi-a pierdut virginitatea la o vârstă fragedă cu aprobarea mamei sale: “Când aveam 14 ani, aveam varianta de-a cutreiera străzile cu iubitul meu sau de-a fi cu el în dormitorul meu, cu mama în apropierea noastră, în camera alăturată, pentru că eu deja aveam un iubit atunci”, a declarat ea în revista Cosmopolitan.

Foto - ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

andreea84 jpg
Shakira şi Pique FOTO EPA-EFE
David Popovici record mondial la 100 m (2) jpg
Jackie Kennedy 0 profimedia 0418251506 jpg
J Lo shopping (9) jpg
Ellen DeGeneres și Anne Heche jpg
anne heche profimedia 0424396442 jpg
iva1 jpg
Angelina Jolie (2) jpg
dan37 jpg
Anne Heche în moarte cerebrală jpg
Bennifer, Paris, hăituiți de paparazzi jpg
Iuliana Luciu DJ la Monaco Lucille (4) jpg
Catalin Scarlatescu a slabit la America Express jpg
kim kim yo jong gettyimages 951833242 jpg jpeg
Amber Heard și Johnny Depp jpg
anca turcasiu vara5 jpg
Brooklyn Beckham și Nicola Peltz (14) jpg