Angelina Jolie se pregătește să ia cu asalt Festivalul de la Veneția. Diva s-a afișat ca o zeiță greacă

29 august, 2024

Este cea mai așteptată apariție la Festivalul de Film de la Veneția, acolo unde Angelina Jolie va fi prezentă pe covorul roșu cu filmul în care o joacă pe Maria Callas, "La Divina".

Angelina Jolie jpg

Filmul care are premiera joi seara, la Lido, în a doua zi a festivalului, este cel mai recent din trilogia regizorului Pablo Larrain despre femei emblematice din viața reală, după „Spencer”, din 2021, despre Lady Diana, și „Jackie”, din 2016, despre Jacqueline Kennedy.

Regizorul a ales-o pe Angelina în acest rol greu spunând că doar o vedetă ca ea ar putea juca rolul cântăreței origine greacă.

„Aceasta este cea mai mare divă a secolului XX și cine ar putea-o juca cel mai bine?”, a declarat Larrain săptămâna trecută pentru Vanity Fair.

"Nu am vrut să lucrez cu cineva care nu are asta în sânge. Aveam nevoie de o actriță care să fie în mod natural și organic acea divă, să poarte această greutate, să fie acea prezență. Angelina a fost aceea."

Într-adevăr, cuvintele regizorului se transpun foarte bine în imagini, dacă e să ne referim la apariție glamouroasă a actriței, pe 28 august, atunci când Jolie a fost surprinsă părăsind hotelul ei din Veneția, într-o superbă rochie muștar în stil grecesc, care-i punea foarte bine în evidență silueta impunătoare.

Angelina și-a completat ținuta cu un plin negru și o pereche de pantofi cu platforme, dar și cu niște ochelari de soare foarte șic. Diva și-a coafat părul simplu, iar nuanța fresh de blond i-a conferit acesteia un aer mult mai tineresc decât de obicei. Într-adevăr, a trecut ceva timp de când n-am mai văzut-o pe fosta nevastă a lui Brad Pitt cu o nuanță atât de deschisă la păr, dar este clar că schimbarea-i vine de minune.

La fel de clar e că diva în vârstă de 49 de ani va fi vedeta incontestabilă a acestui festival și că apariția sa din această seară, pe covorul roșu, va fi una mult comentată și, desigur, admirată.

Foto: Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Jennifer Lopez Foto Profimedia jpg
Margot Robbie și Tom Ackerley, Profimedia (2) jpg
Brooke Shields o susține pe fiica Grier Henchy, Profimedia (2) jpg
Cornel Luchian si Iustina Loghin de la Insula iubirii   Instagram (2) jpg
Brad Pitt și Ines de Ramon, Profimedia (3) jpg
Jennifer Lopez și Matt Damon Foto Profimedia (4) jpg
Ela Craciun, cu Nicholas si Alexandru   Instagram jpg
Ilinca Vandici si Zian in prima zi de clasa I   Instagram jpg
Adela il bate pe Radu Valcan 2 jpg
Nicole Kidman și mama ei GettyImages 2900890 jpg
1 simona patruleasa stirile kanal d jpg jpeg
 Jennifer Lopez la premiera filmului Unstoppable de la Toronto   FOTO Instagram (4) jpg
Tily Niculae, FOTO Sorin Stana, OK Romania (1) jpg
Oana Niculescu Mizil la 40 de intrebari cu Denise Rifai la Kanal D png
Andreea Vasile si Bogdan Albulescu 2 JPG
FotoJet Georgina jpg
Nicole Kidman, GettyImages (8) jpg
Chef Florin Dumitrescu   Pro TV (1) jpg