Acuzații teribile din partea Angelinei Jolie: Brad Pitt a lovit-o și a turnat bere pe ea

17 august, 2022

Lupta surdă dintre cei doi soți capătă valențe din ce în ce mai urâte. Știm cu toții că divorțul dintre Brad și Angelina a survenit în urma unei altercații între Brad Pitt și fiul cel mare al Angelinei, Maddox, în timpul unui zbor cu avionul, dar acest eveniment din anul 2016 n-a fost niciodată detaliat.

angelina jolie brad pitt jpeg

Până zilele acestea, când a transpirat informația că, în același zbor, Brad Pitt ar fi agresat-o și pe Angelina Jolie. Mai exact, actorul care era beat ar fi turnat bere pe soția sa, ar fi apucat-o de umeri și zgâlțâit-o violent, în timp ce ar fi strigat la ea că le distruge familia.

Ei bine, în luna aprilie, actrița ar fi trimis o cerere către agenții FBI care au anchetat cazul soțului ei (pe care l-au găsit nevinovat) să îi predea documentele privitoare la această investigație. 

Chiar dacă Jolie a pretins că actorul i-a agresat fizic și verbal pe ea și pe copii, agenții FBI care s-au ocupat de caz n-au considerat că există dovezi care să susțină acuzele vedetei.

La câteva zile după acel incident, Angelina a cerut divorțul de Brad și custodia totală a copiilor lor.

A fost același zbor în care Jolie a suferit răni în urma unei altercații fizice și i-a oferit unui agent FBI o fotografie a cotului ei în încercarea de a demonstra acest lucru. Acesta a fost și zborul în care Pitt ar fi pus mâna pe fiul cel mare al cuplului, Maddox, pe atunci în vârstă de 15 ani, Jolie susținând că l-a lovit - lucru pe care Brad l-a negat.

Aparent, înainte ca FBI să anunțe că nu îl va acuza pe Pitt de agresiune, agentul care a investigat incidentul a pregătit o declarație de cauză probabilă și a prezentat-o ​​șefului diviziei penale a biroului procurorului american din Los Angeles, dar decizia finală a fost ca actorul să nu fie pus sub acuzație. 

Brad Pitt

Jolie s-ar fi plâns, atunci, de lipsă de transparență cu privire la motivul pentru care cazul a fost închis. O persoană din interiorul anchetei a declarat presei americane că Pitt a fost eliberat pentru că „nu a existat nicio fărâmă de dovezi” care să susțină afirmațiile Angelinei.Recente pe Ok! Magazine

Klaus Iohannis si Carmen Iohannis in alb in America la New York 2022 (1) jpeg
meghan markle si johnny depp jpg
morone43 jpg
kate william profimedia 0725226423 jpg
Regina Letizia și Jill Biden în SUA jpg
Regina Consoartă Camilla jpg
william84 jpg
angelina jolie si shiloh jolie-pitt
Depp și avocata lui
Demi costum de baie jpg
neacsu12 jpg
Kaley Cuoco și Pete Davidson (13) jpg
DSC 4600 jpg
Gabriela Prisacariu Otil 2022 (3) jpg
sha10 jpg
marc2 jpg
eva31 jpg
trump10 jpg