Angelina Jolie, sub oprobriul public şi al lui Brad Pitt, după ce a făcut afaceri cu un oligarh rus

31 martie, 2022
1 ange 1 jpg jpeg

Angelina Jolie, dispreţuită public, după ce a ajuns la o înţelegere de câteva milioane de dolari cu un oligarh rus.

În contextul războiului din Ucraina declanşat de armata rusă, oligarhii ruşi au fost taxaţi în toată lumea. Potrivit unui articol pe care The Sun îl prezintă ca fiind exclusiv, actriţa este acuzată de ipocrizie, având în vedere că şi ea, asemeni altor vedete, a cerut încetarea de îndată a războiului din Ucraina.

Pentru fanii Angelinei, reacţia sa de pace este firească, căci actriţa a dat până acum nenumărate dovezi de empatie şi de solidaritate umană, mai cu seamă în periplurile sale umanitare din Africa.

Angie este dată în judecată de fostul soţ, Brad Pitt, fiindcă şi-a vândut partea sa din podgoria Chateau Miraval din Franţa, pe care o cumpăraseră pe când formau un cuplu, unui miliardar rus, Yuri Shefler.

Oligarhul a ieşit din armata sovietică la 19 ani, este căsătorit cu modelul Victoria’s Secret Tatiana Kovylina şi conduce grupul SPI, care comercializează băuturi alcoolice, inclusiv vodka Stolichnaya. Este dat în judecată de un angajat din Londra fiindcă l-a concediat la telefon.  Vlad Zabelin l-a acuzat pe Yuri Shefler, care are o avere de 1.1 miliarde de lire sterline, că a micşorat salariile personalului cu 30% odată cu pandemia, deşi afacerea mergea foarte bine şi nu înregistra pierderi, nefiind un sector afectat de COVID-19.

Potrivit ”The Sun”, una dintre surse a declarat: ”Angelina se poziţionează public ca o pacifistă, dar face afaceri cu un astfel de personaj.” ”Brad invocă în proces chestiuni etice.” ”Relaţia dintre cei doi este foarte periclitată. Vorbesc doar prin intermediul avocaţilor.”

Actriţei i se ”bate obrazul” acum că a colaborat cu un rus, după ce într-o călătorie în Yemen, actriţa spunea: ”Vedem ororile care se desfăşoară în continuare în Ucraina şi cerem de îndată accesul umanitar şi încheierea conflictului.”

În actele legale înaintate curţii, despre care a aflat publicaţia americană TMZ, Brad Pitt cere anularea înţelegerii dintre Angelina şi firma patronată de Shefler, precum şi primirea de compensaţii ca urmare a acestei tranzacţii.

Brad Pitt mai arată în actele legale că el şi Jolie au cumpărat via în anul 2008, pentru suma de 28,4 milioane de dolari, contribuţia actriţei fiind de 40% din sumă, şi anume circa 11.36 millioane de dolari.

Pitt a mai precizat că a aflat în octombrie anul trecut că Jolie şi-a vândut partea organizaţiei lui Shefler, fără să-i ceară aprobarea sau să discute termenii tranzacţiei cu el, aşa cum au stabilit anterior că se va întâmpla în caz că unul dintre ei vrea să vândă.



Recente pe Ok! Magazine

Sharon Osbourne, Profimedia (3) jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck la premiera This is me now, Profimedia (7) jpg
Carmen Iohannis in alb la Seul la intalnirea cu comunitatea romaneasca   Administratia Prezidentiala (1) jpg
FotoJetCeline jpg
Riley Keough jpg
FotoJetBeckhams (1) jpg
Rebel Wilson   Instagram (2) jpg
FotoJetAnca jpg
monica tatoiu ea png
Carmen Iohannis și Klaus Iohannis la Cimitirul Național din Seul din Coeea de Sud   Administrația Prezidențială (9) jpg
Împăratul aztec Moctezuma al II lea și urmașa lui, Blanca Barragan Moctezuma   Profimedia jpg
Michael Douglas și fiica sa Carys foto Instagram jpg
Petrecere de 50 de ani Victoria Beckham (2) png
Codin Maticiuc (4) jpg
Kim Kardashian și Emma Roberts ele, Profimedia (2) jpg
Nadia și Tarom jpg
andreea marin monia barladeanu ilinca vandici jpg
Mathilde Pinault, Francois Pinault, Salma Hayek, Profimedia (1) jpg