Angelina și-a stârnit copiii împotriva lui Brad Pitt. Actorul nu are niciun fel de relație cu fiii săi!

6 octombrie, 2022

După ce Angelina Jolie l-a acuzat, marțea trecută, că și-a pălmuit și strâns de gât copiii, Brad Pitt reacționează. 

Brad Pitt, Venice, Getty (2) jpg

Un reprezentant al lui Brad Pitt a declarat pentru publicația The Hollywood Reporter că Jolie „continuă să reproșeze, să revizuiască și să-și reimagineze descrierea unui eveniment care a avut loc acum șase ani, adăugând informații complet neadevărate de fiecare dată când nu reușește să obțină ceea ce își dorește. Povestea ei este în continuă evoluție".

Un articol TMZ susține că Angelina Jolie s-a angajat într-o adevărată campanie de defăimare a lui Pitt, care a afectat foarte mult copiii și i-a stârnit împotriva tatălui lor. Mai mult, cei șase copii ai actorilor sunt acum aproape înstrăinați de Brad Pitt. Actorul are o „relație limitată și tensionată cu copiii lui, din cauza campaniei ei de înstrăinare”, a declarat o sursă site-ului. Apropiații lui Brad Pitt susțin că Angelina a „învins”, deoarece se presupune că și-a instigat copiii împotriva lui Pitt, actorul neavând în prezent nicio relație cu cei șase fii ai lui. 

Angelina Jolie și Brad Pitt, alături de cei șase copii ai lor, pe vremea când formau cea mai admirată familie de la Hollywood jpeg

Sursele au mai remarcat că Pitt nu a spus niciodată nimic rău în public despre fosta sa soție, din respect pentru copiii lor, iar acum este extrem de rănit de ceea ce el consideră a fi un atac oribil asupra lui.

Angelina Jolie a depus marți o serie de documente explozive în justiție în cadrul nesfârșitului proces de custodie cu fostul ei soț, Brad Pitt, acuzându-l pe acesta că l-a „sufocat” pe unul dintre cei șase copii ai lor în timpul unei dispute violente într-un avion privat, plesnindu-l pe altul peste față și izbind-o și pe actriță de un perete în timp ce o ținea de păr. Incredibil, nu-i așa?

Angelina Jolie a spus că comportamentul lui Brad Pitt în timpul acelui zbor din septembrie 2016 din Franța spre California i-a lăsat pe copii traumatizați și pe ea cu răni la spate și la cot. La cinci zile după zbor, Angelina a cerut divorțul, iar în septembrie 2021 și-a vândut pachetul de acțiuni la vinăria franceză pe care o deținea împreună cu Pitt. El a dat-o în judecată din cauza vânzării, iar marți ea a dat contraatacat în justiție. „Ea a făcut tot posibilul să încerce să-și protejeze copiii de a retrăi durerea pe care Pitt a provocat-o familiei în acea zi”, susțin avocații lui Jolie.

Angelina Jolie a explicat în detaliu altercația violentă din septembrie 2016, despre care ea a spus că a dus la divorțul lor și la disputa actuală asupra cramei Miraval din Franța. Jolie a spus că mariajul lor „s-a încheiat” în acel zbor din 14 septembrie 2016.

Pitt Brad jpg

„De-a lungul acelui zbor lung, de noapte, Brad Pitt a fost abuziv fizic și emoțional față de Jolie și copiii lor, care aveau atunci vârste cuprinse între 8 și 15 ani”, susțin documentele trimise instanței.

„După acel zbor, pentru bunăstarea familiei ei, Jolie a decis să depună o cerere de divorț”.

Ea a spus că Pitt a avut o altercație cu unul dintre copii înainte de a ajunge la aeroport (cel mai probabil Maddox), iar când Jolie l-a întrebat în avion ce era în neregulă, el „a acuzat-o că a fost prea indulgentă față de copii și a atacat-o fizic și verbal”.

Mai mult, conform acestor documente, Brad Pitt l-ar fi sufocat pe unul dintre copii și l-ar fi lovit pe altul peste față. 

„Unii dintre copii l-au rugat pe Pitt să înceteze. Toți erau speriați. Mulți plângeau. Pentru restul zborului, pentru a evita mânia lui Pitt, Jolie și copiii au stat nemișcați și tăcuți sub pături. Nimeni nu a îndrăznit să meargă la baie. Pitt ieșea periodic din spatele avionului să țipe și să-i înjure”, mai arată avocații actriței.

În urma acestui încident, s-a deschis o anchetă de către cei de la FBI, dar nu s-a depus vreo acuzație împotriva lui Brad Pitt.

Șapte ani mai târziu, în aprilie 2022, Jolie, sub pseudonimul „Jane Doe”, Angelina Jolie a dat în judecată FBI, căutând să știe de ce a fost abandonată ancheta asupra acelui incident.

Acțiunile ei au fost dezvăluite abia în august anul acesta, când revista Rolling Stone a obținut o copie a raportului FBI. E clar că lucrurile nu vor rămâne așa și că din ce în ce mai multe rufe murdare se vor spăla în public.

Foto: Profimedia, Getty ImagesRecente pe Ok! Magazine

Aerosmith jpg
Gabriela Prisacariu Otil 2022 (4) jpg
celine dion jpg
Mihai Bendeac FOTO Instagram
kourntey kardashian gets energy back after quitting ivf1 jpg
Thriller, Michael Jackson 1  sursa   Profimedia jpg
dwayne johnson l and lauren hashian gettyimages 1193064219 jpeg
Celine Dion sufera de o boala neurologica foarte rara jpg
bruce - ema
Amber Heard și Johnny Depp jpg
Gerard Pique si Clara Chia   profimedia 0736588889 jpg
America Express Andreea Antonescu și Andreea Bălan Foto Antena 1
Jennifer Lopez, Instagram (5) jpg
Anne Heche, Getty jpg
brendan si partenera lui
Kim Cattrall si Darren Star la premiera Emily in Paris   profimedia 0742901557 jpg
Lily Collins si Ashley Park la premiera sezonului 3 Emily in Paris   Instagram (3) jpg
Amelia Spencer si Eliza Spencer, nepoatele gemene ale Printesei Diana, la British Fashion Awards 2002 02   Instagram jpg