Anna Kournikova a slăbit îngrijorător. Cum arată fosta tenismană la 37 de ani?

28 martie, 2019
1 gettyimages 104478960 jpg jpeg

N-o fi câştigat ea, în cariera ei sportivă, vreun turneu de tenis, însă Anna Kournikova are o viaţă de invidiat.

Este iubita sau soţia (nu se ştie sigur) unui cântăreţ extrem de sexy, Enrique Iglesias, a devenit nu de mult mama unei perechi de gemeni, băiat şi fată, şi duce o viaţă lipsită de griji sub soarele din Miami, Florida. 

        View this post on Instagram                   #sundaymood 🎄🎄🎄 A post shared by 🐾 Anna 🎈Аня (@annakournikova) on Dec 23, 2018 at 8:04am PST

View this post on Instagram

#sundaymood 🎄🎄🎄

A post shared by 🐾 Anna 🎈Аня (@annakournikova) on

Şi, cel mai important, deşi a născut acum 11 luni, vedeta în vârstă de 37 de ani pare a nu duce grija kilogramelor în plus. 

De fapt, dacă este să ne luăm după ultimul Boomerang postat de Anna pe contul ei de Instagram, vedeta este chiar prea slabă, semn că poate că a mers prea departe cu dieta şi programul de fitness.

        View this post on Instagram                   ❤️🤡❤️ A post shared by 🐾 Anna 🎈Аня (@annakournikova) on Mar 27, 2019 at 6:06pm PDT

View this post on Instagram

❤️🤡❤️

A post shared by 🐾 Anna 🎈Аня (@annakournikova) on

Blondina de origine rusă apare în clip în timp ce dansează pe o mică masă de cafea, pe terasa unei clădiri, îmbrăcată într-un costum de baie cu imprimeu vesel şi o pereche de sandale cu toc ameţitor.