Anna Lesko, eliminată de la "Ferma". Cine sunt cei patru concurenţi care vor lupta în finală, pentru premiul de 50.000 de euro

3 decembrie, 2020
6 anna lesko eliminata de la ferma 1 jpg jpeg

Nu a mai avut nicio şansă să lupte în marea finală! Anna Lesko a fost eliminată de la "Ferma". Visul ei de a caştiga marele premiu în valoare de 50.000 de euro a fost spulberat!

A avut loc o nouă eliminare la "Ferma". La duel au participat Elena Chiriac, tânăra de doar 18 ani, şi Anna Lesko, aceasta fiind votată de majoritatea concurenţilor pentru eliminare. 

A fost o luptă foarte strânsă, ambele concurente fiind foarte aproape de câştig. Ultimul inel aruncat a fost însă şi cel decisiv pentru Elena Chiriac. După mai multe ratări consecutive, Elena a considerat că la această probă a fost mai mult vorba de noroc: ”Am avut noroc, nu pot să spun că aia a fost îndemânare, nu am avut niciun talent. Chiar m-am gândit la asta şi am zis că ăsta este cercul meu norocos şi când am aruncat şi am văzut că rămâne acolo, am avut o stare de şoc”, a menţionat ea.

2 finalisti ferma 2020 3 jpg jpeg

Anna Lesko a fost eliminată, nu mai are nicio şansă pentru a concura la marele premiu în valoare de 50.000 de euro. 

Cine sunt cei patru finalişti de la "Ferma" 2020?

Premiul de 50.000 de euro poate fi câştigat de unul dintre ei. Este vorba despre Augustin Viziru, Andrei Stoica, Viviana Sposub sau Elena Chiriac. Ei vor lupta pentru titlul de Fermierul anului 2020. 

3 finalisti ferma 2020 2 jpg jpeg

Parcursul Vivianei Sposub la "Ferma"

Viviana Sposub este unul dintre cei patru concurenţi care intră în marea finală, de joi seară, de la PRO TV,  ”Ferma. Orăşeni vs săteni”, având şansa să plece cu titlul de ”fermierul anului” şi cu premiul de 50.000 de euro. Viviana Sposub a intrat în Fermă de partea sătenilor cu mult entuziasm. "Îmi plac mult provocările şi cred că un astfel de proiect mă va ajuta să mă dezvolt. Şi mă refer aici la o evoluţie pe toate planurile: atât personal, cât şi profesional", declara aceasta la începutul emisiunii. Vedeta a demonstrat că este pisica cu nouă vieţi, reuşind să depăşească, toate obstacolele... oricât de dificile au fost acestea.

Primul ei duel de eliminare a fost dramatic, dar a câştigat, scoţând-o astfel pe Alina Puşcău din competiţie. Acestea au trecut prin probe de forţă şi nu a fost nevoie decât de două runde pentru ca Viviana să se impună în faţa Alinei.

A ajuns la un duel de eliminare... fără să se aştepte! Când Octavian Ciovică era la duel, a trebuit să-şi aleagă pe cineva care să lupte alături de el, a ales-o pe Viviana. Au luptat contra lui Paul şi Elena Chiriac. Au pierdut.  Doar că Viviana a mai primit o şansă şi, după ce a trimis-o pe Alina Puşcău acasă, a ajuns în Tabăra Bandiţilor, scrie protv.ro.

Foto: Pro TV



Recente pe Ok! Magazine

Demi Moore și fiicele sale, GettyImages (1) jpg
michael douglas catherine zeta jones gettyimages 1341340694 0 jpeg
George și Amal Clooney, Premiile Albies, Getty (5) jpg
FotoJet Bennifer (1) jpg
Ben Affleck Getty Images (1) jpg
FotoJet Boris jpg
Rebel Wilson, GettyImages (6) jpg
 Natalia Mateuț nu se distrează totuși singură sau doar în compania prietenelor sale
Frații Jackson, Jackie, Tito, Jermaine, Marlon, Michael și Randy la Londra, octombrie 1972, GettyImages jpg
FotoJet Emmy jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck Foto Profimedia (3) jpg
Marius Borg jpg
Silvia Ionita   FOTO Instagram 2 jpg
Ileana Badiu Digital Divas 4 jpg
Kate Moss Lottie Mosss profimedia 0278873630 (3) jpg
lenny kravitz  jpg
Angela Gheorghiu, Profimedia jpg
Lily Collins, Brigitte Macron, Profimedia jpg