Antonia, ipostază inedită. Cântăreaţa de 31 de ani a pozat într-o manieră sexy şi neaşteptată

15 septembrie, 2020
7 antonia e sexy 6 jpg jpeg

Antonia a pozat în cea mai neaşteptată ipostază. Cântăreaţa de 31 de ani, mamă a trei copii, a arătat cât poate să fie de sexy. Nu degeaba este considerată cea mai frumoasă femeie din România!

Are 31 de ani, are 3 copii, are o carieră de artist şi un corp care te lasă fără cuvinte atunci când apare. Despre Antonia este vorba, artista pe care credeam că am văzut-o în toate ipostazele: pe scenă, în viaţa privată, pe podium, la concerte. Dar nu, nu am văzut nici măcar 50% din ce poate ea, din ce poate face, din manierele în care poate poza. 

Cântăreaţa a pozat acum pentru Touch Magazine într-o ipostază de-a dreptul neaşteptată. Despre ce este vorba? Antonia poartă doar într-un body alb şi îşi etalează cu încredere corpul lucrat, cu ambiţie, în sala de fitness. Arată incredibil de provocator, nu? 

        Vezi această postare pe Instagram                   NEW COVER!!! @antonia @touch.magazine.official Septembrie 2020! ❤️ #touchmagazineofficial #newcover Shoot by @tibivintur Styled by @mirunammiu / body @dragos.constantine Makeup @emauta Hair @cozmageorge Editor in chief @irinasopcu PR @monica_munteanu @denisradudenis Location @promaxevents O postare distribuită de TOUCH Magazine (@touch.magazine.official) pe Sep 14, 2020 la 7:52 PDT

Vezi această postare pe Instagram

NEW COVER!!! @antonia @touch.magazine.official Septembrie 2020! ❤️ #touchmagazineofficial #newcover Shoot by @tibivintur Styled by @mirunammiu / body @dragos.constantine Makeup @emauta Hair @cozmageorge Editor in chief @irinasopcu PR @monica_munteanu @denisradudenis Location @promaxevents

O postare distribuită de TOUCH Magazine (@touch.magazine.official) pe

În urmă cu ceva vreme ea a spus secretul său modul în care se întreţine pentru a fi mereu în formă: "Fac sală cât de des pot, dar şi mănânc destul de mult, doar că sănătos: piept de pui sau vită, broccoli, sparanghel, salate.". Priviţi în galeria foto şi cum arată Antonia în costum de baie. 

1 antonia jpg jpeg

Foto: Touch Magazine. Facebook Recente pe Ok! Magazine

Insula de 1 milion Kanal D JPG
Matt Damon și soția Luciana, Profimedia (4) jpg
Geanina Ilieș, Iuliana Pepene, Crina Abrudan, prezentatoare TV, zeițe pe catwalk   Remus Nicolaescu jpg
FotoJet Amalia jpg
Haven Garner Warren, Jessica Alba și Honor Warren participă la proiecția Netflix, GettyImages jpg
Bridgerton foto Getty Images jpg
Jennifer Lopez la absolvirea mezinului lui Ben, Profimedia (2) jpg
jennifer lopez si ben affleck 24 august7 jpeg
FotoJet Ben jpg
Oprah jpg
Joe Biden, captură video
Al Di Meola jpg
FotoJet Bradley jpg
Rihanna, look nou, Profimedia (4) jpg
Ben Affleck și Jennifer Lopez, profimedia 0774735387 jpg
Tudor Constin Altceva cu Adrian Artene png
gimnasta Diana Bulimar   pictorial OK, Sorin Stana (1) JPG
Bon Jovi Familie PNG