Anunț șocant: Simona Pătruleasa renunță la Știrile Kanal D și se retrage din televiziune. Care e motivul

9 septembrie, 2024

Simona Pătruleasa a anunțat astăzi că se dedică unor proiecte personale și se retrage de la pupitrul Știrilor Kanal D.

Simona Patruleasa   jpg

Prezentatoarea Ştirilor Kanal D de dimineață a ales să se dedice unor proiecte personale. "Suntem recunoscători pentru contribuţia sa în evoluţia staţiei, pentru dedicare şi pentru toate momentele speciale pe care le-a adus în fața publicului nostru. Simona Pătruleasa este una dintre cele mai iubite vedete din România, un reper de profesionalism şi eleganţă pentru milioane de oameni, dar şi pentru industria media autohtonă. A intrat în echipa Kanal D în 2009 şi fost în permanenţă alături de publicul său, prin intermediul Ştirilor Kanal D. Întreaga echipă Kanal D îi doreşte mult succes în noile sale inițiative şi suntem convinși că Simona Patruleasa va continua să inspire prin tot ceea ce va realiza", se arată în comunicatul trimis presei de către reprezentanții Kanal D.

“Este un moment emoţionant pentru mine, o alegere pe care am făcut-o pentru a explora şi alte oportunităţi de dezvoltare şi a mă bucura şi de mai mult timp alături de familia mea”, a motivat, la rândul ei, vedeta Kanal D alegerea sa.

Conform publicației Click, celebra prezentatoare nu a mai apărut, luni 9 septembrie, la pupitrul Știrilor Kanal D de la ora 9.00. În locul știrilor de dimineață, a fost difuzat matinalul Follow Us, cu Teo Trandafir și Ilinca Vandici, mutate pe intervalul orar de la ora 8.00 la 10.00.

În grila postului turcesc au rămas, așadar, doar jurnalul de știri de la ora 12, prezentat de Cristina Dorobanțu, și cel principal, de la ora 19, prezentat de Cristian Sabbagh.

Contactată de Click!, prezentatoarea a declarat că a decis să ia o pauză în televiziune și să se ocupe de viața personală: „Poate că mi-au ajuns și mie 20 de ani de televiziune, nu?! Am luat o pauză! Avem și noi copii, vreau o vacanță prelungită. În televiziune nu ai vacanțe lungi. Nu voi mai apărea la TV o perioadă. Au trecut 20 de ani. E destul! O pauză e binevenită oricând!”, a declarat vedeta în vârstă de 49 de ani pentru Click!.

Foto: PR



Recente pe Ok! Magazine

Frații Jackson, Jackie, Tito, Jermaine, Marlon, Michael și Randy la Londra, octombrie 1972, GettyImages jpg
FotoJet Emmy jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck Foto Profimedia (3) jpg
Marius Borg jpg
Silvia Ionita   FOTO Instagram 2 jpg
Ileana Badiu Digital Divas 4 jpg
Kate Moss Lottie Mosss profimedia 0278873630 (3) jpg
lenny kravitz  jpg
Angela Gheorghiu, Profimedia jpg
Lily Collins, Brigitte Macron, Profimedia jpg
FotoJet Demi (1) jpg
Adelina Chivu și Mihai Morar (1) jpg
Bon Jovi, GettyImages jpg
Mircea Geoana   Instagram 3 jpg
FotoJet Brad jpg
Regele Willem Alexander, Profimedia (1) jpg
Jennifer Lopez Foto Profimedia jpg
Margot Robbie și Tom Ackerley, Profimedia (2) jpg