Apariţie rară pe covorul roşu! Sarah Jessica Parker şi Matthew Broderick au fost susţinuţi de cei trei copii ai lor

30 martie, 2022
1 profimedia 0673822792 jpg jpeg

Nu-i vezi în fiecare zi pe copiii celebrilor actori Sarah Jessica Parker şi Matthew Broderick. De aceea, prezenţa lor a fost intens mediatizată.

Căci James Wiklie, 19 ani, şi surorile sale gemene Marion Loretta şi Tabitha Hodge, în vârstă de 12 ani, şi-au făcut apariţia pe covorul roşu, la premiera de la New York a piesei de Broadway a lui Neil Simon de la Plaza Suite, în care joacă părinţii lor.

Cei trei copii s-au comportat ca nişte vedete adevărate pe covorul roşu, au zâmbit şi au stat la poze. De asemenea, au fost şi foarte eleganţi. James, care este student la Universitatea din Rhode Island, a îmbrăcat un costum negru şi cravată, în timp ce fetele au optat pentru rochii. Loretta s-a îmbrăcat în roz, iar Tabitha în negru. Şi se vede treaba că fiicele lui SJP i-au moştenit pasiunea pentru modă şi pentru pantofi cu toc, dar şi atitudinea sigură în faţa camerelor.

4 profimedia 0673741442 jpg jpeg

Celebra actriţă care o joacă magistral pe Carrie Bradshaw în ”Sex and the city” a îmbrăcat o rochie lungă, roz, cu detalii de dantelă. Sarah, ajunsă la 57 de ani, a purtat superba creaţie a lui Prabal Rana Gurung.

Parker şi Broderick joacă împreună în comedia în trei acte regizată de John Benjamin Hickey, care era iniţial programată pe Broadway, pe 13 martie 2020. Doar cu o zi înainte, guvernatorul Cuomo a emis mandate de închidere a sălilor de spectacol, pe motiv de pandemie.

Parker şi-a evidenţiat silueta cu un cordon prins în talie, iar pelerina din voal i-a dat un aer de prinţesă graţioasă. Diva şi-a prins părul într-un coc şic şi se pare că a făcut o pasiune pentru rochiile de gală în nuanţe de roz pudrat, căci şi la premiera serialului ”And just like that” rochia sa a avut o jupă din aceeaşi culoare, dar asortată cu bustieră şi pelerină gri deschis.

Sarah a împărtăşit momentul şi cu fanii săi din social media, postând înaintea premierei o imagine cu ţinuta, în timp ce se afla acasă.

Cei doi actori au făcut şi o declaraţie comună în legătură cu reprezentaţia lor: ”Suntem încântaţi să aducem publicul de pe Broadway la Teatrul Hudson, pentru a viziona felul în care Neil Simon celebrează New York-ul şi pe newyorkezi, modul lor minunat de a se îndrăgosti. Abia aşteptăm.”Recente pe Ok! Magazine

Brad Pitt
alec baldwin halyna hutchins jpeg
Jennifer Lopez, Josh Duhamel în Shotgun Wedding, Foto Profimedia (16) jpg
Diana Munteanu   Antena 1, arhiva personala (4) jpg
1 will smith jpg jpeg
swank8 jpg
Alina Eremia jpg
cabral si adela jpg
Rihanna, cină în rochie transparentă  Foto Profimedia (5) jpg
andreea banica4 fb jpg
1 0 britney spears profimedia 0308237502 2 jpg jpeg
1 divort angelina si jolie brad pitt jpg jpeg
kim kardashian 1 jpg
Gwen Stefani foto profimedia jpg
marina almasan 9 fb jpg
elizabeth taylor foto profimedia jpg
Andie MacDowell pe podium la Paris, Foto Profimedia (5) jpg
Victoria Beckham   Instagram (3) jpg