Apariţie spectacol pentru Jada Pinkett Smith la Premiile Criticilor de Film. Vedeta a purtat pe cap un valoros accesoriu cu diamante

16 martie, 2022
1 profimedia 0669457611 jpg jpeg

Jada Pinkett Smith a fost o adevărată apariţie la acest eveniment. Vedetea a purtat pe cap un colier cu diamante în valoare de 46.000 de dolari.

Foarte elegantă şi fină prezenţa soţiei lui Will Smith la Premiile Criticilor de Film. Jada a purtat o rochie superbă aurie, care i-a dezvăluit braţele tonifiate. Şi a demonstrat, încă o dată, ce bune prietene pot fi diamantele pentru o femeie.

Actriţa a fost consiliată vestimentar de stilista Georgia Medley, care a numit-o ”zeiţă” în online. Pinkett Smith şi-a făcut apariţia la eveniment alături de soţul său, Will Smith. Jada a purtat o rochie de la Casa Rabih Kayrouz, cu sandale negre, cu toc. Actriţa de 50 de ani a dezvăluit în 2018 că suferă de alopecie. La început a fost îngrozită de diagnostic, însă a învăţat să transforme dezavantajul în atu. În iulie anul trecut s-a ras pe cap, inspirată de fiica sa, artista Willow Smith: ”Willow m-a ajutat să înţeleg că e bine să eliberez ce nu e să fie”, a scris actriţa într-o postare.

Acum se vede că şi-a recăpătat încrederea în sine şi iată, şi-a accesorizat capul cu un superb accesoriu valoros, cu diamante.

Cea de-a 27-a ediţie a Premiilor Criticilor a avut loc luni seară, în SUA, la Los Angeles, California, Fairmont Century Plaza Hotel.Recente pe Ok! Magazine

nicole kidman, tom cruise jpg
Printul Nikolai al Danemarcei la 23 de ani (2) jpg
nadal profimedia jpg
Mădălina Ghenea la Săptămâna Modei de la Milano, Foto Instagram (13) jpg
Victoria si David jpg
Cher la Paris, Foto  Profimedia (15) jpg
Luciu Nicoleta2 jpg
FotoJetMoni jpg
cage jpg
Adrian Mutu si Alexandra Dinu (1) jpg
Pique si Shakira Getty jpg
Jennifer Lopez sexy (2) jpg
Coolio (2) jpg
Gwyneth Paltrow 50 ani (5) jpg
robert cormier heartland2 jpg
shakira gerard pique profimedia 0358577468 jpeg
Kelly Osbourne insarcinata (2)   Instagram jpg
Shnia Twain   Instagram (1) jpg