Ar fi împlinit 44 de ani. Gestul emoţionant făcut de fiica lui Paul Walker, în memoria celui mai iubit tată

14 septembrie, 2017
paul walker 2 png

Pe 12 septembrie Paul Walker ar fi împlinit frumoasa vârstă de 44 de ani, Din păcate, a plecat din lumea celor vii prea devreme, în 2013, murind într-un grav accident de maşină, lăsând durere şi lacrimi în ochii şi inimile fanilor, dar mai ales ai fiicei sale.

image

Avea doar 14 ani când se confrunta cu cel mai crunt adevăr din viaţa sa - moartea tatălui. Acum, la mai bine de 3 ani de la accident, Meadow Rain Walker, cea mai afectată de vestea teribilei morţi, îi oferă un tribut celui mai bun tată din lume, chiar în ziua în care acesta  ar fi împlinit 44 de ani.

image

L-a iubit enorm de mult, iar moartea lui subită a însemnat şocul vieţii sale, mai ales că era doar un copil. Pe lângă actorul renumit la Hollywood pentru filme precum "Fast & Furious", "Eight Below", sau "Vehicle 19", Paul era un familist, un om obişnuit cu pasiuni obişnuite şi dragoste pentru natură. Chiar dacă el nu mai este, moştenirea actorului continuă să trăiască mulţumită Fundaţiei Paul Walker şi Reach Out WorldWide, dar şi fiicei ajunsă la vârsta majoratului.

image

"Reflectând la momentele cu tatăl meu, m-am trezit amintindu-mi de pasiunile lui. Pasiunea lui pentru ocean, pasiunea lui pentru salvarea animalelor, pasiunea lui pentru a ajuta oamenii şi pasiunea sa pentru bunăvoinţa spontană. Am vrut să continui cu această fundaţie pentru că vreau să împărtăşesc acea bucată din el cu toată lumea. Sunt extrem de mândră să lansez Paul Walker Foundation de ziua lui de naştere. Nu mă pot gândi la o modalitate mai bună de a-l sărbători pe tatăl meu.", a fost mesajul emoţionant scris de Meadow pe contul său de Instagram. Adolescenta continuă să-i cinstească memoria tatălui său prin intermeidul fundaţiei care poartă numele starului. Aceasta a distribuit şi câteva fotografii din arhiva personală în care se distra alături de regretatul actor.

Foto: InstagramRecente pe Ok! Magazine

Cameron Diaz
carmen bruma dubai 3 JPG
mame si fiice jpg
Stormy Daniels, starleta porno care a avut o relatie cu Donald Trump   Profimedia jpg
Nick Cannon și Mariah Carey, Getty (5) jpg
Fuego a reușit să piardă în greutate
Jennifer Lopez profimedia 0763727806 jpg
Kim K (1) jpg
Angela Similea1 (1) jpg
Lenny Kravitz și Ana Paula Valle, Profimedia (2) jpg
Chris Norman Smokie jpg
Bruce Willis și familia png
Elvira Deatcu (3) jpg
FotoJetGarner jpg
Jennifer Aniston  (2) jpg
FotoJetJ Lo hot jpg
1 andra maruta copii jpg jpeg
Brigitte Macron, pe șantierul catedralei Notre Dame FOTO Profimedia