Ashton Kutcher şi Mila Kunis au strâns 34 de milioane de dolari pentru refugiaţii ucraineni. De banii aceştia se vor folosi şi cei ajunşi în România

18 martie, 2022
2 kutcher mila jpg jpeg

“Ţelul nostru a fost atins!”.

Actriţa Mila Kunis a făcut public pe contul ei de Instagram că ea şi soţul ei, Ashton Kutcher, au reuşit să strângă peste 30 de milioane de dolari pentru refugiaţii din Ucraina, cu ajutorul a 65.000 de oameni care au donat.

La rândul lui, Ashton Kutcher a postat pe Instagram că o parte din banii strânşi au fost deja trimişi către organizaţiile Flexport.org şi Airbnb.org, prima ocupându-se de livrarea proviziilor către refugiaţii ucraineni din ţări precum Polonia, România, Ungaria, Slovacia şi Modova, iar a doua cu găzduirea acestora pe termen scurt şi gratuit.

Ashton şi Mila, actriţă care este născută în Ucraina, la Cernăuţi, au lansat o campanie de strângere de fonduri pe GoFundMe în data de 3 martie, cei doi soţii donând suma de trei milioane de dolari şi având scopul declarat de a strânge 30 de milioane. Ei bine, până la această oră, actorii au reuşit să depăşească baremul şi au strâns suma de 34 de milioane pentru refugiaţii din Ucraina.

„M-am născut la Cernăuţi, în Ucraina, în 1983. Am venit în America în 1991. M-am considerat dintotdeauna americancă. Dar niciodată n-am fost mai mândră că sunt ucraineancă decât astăzi”, a declarat Mila Kunis într-un video postat pe pagina de Instagram a soţului ei, Ashton Kutcher, în ziua în care au lansat campania de strângere de fonduri. “Iar eu n-am fost niciodată mai mândru că sunt însurat c-o ucraineancă”, a completat Ashton.

„Principala provocare în acest moment este logistica. Trebuie să obţinem locuinţe şi trebuie să aducem provizii şi resurse în zonă”, a explicat Ashton.Recente pe Ok! Magazine

kim kardashian 1 jpg
Gwen Stefani foto profimedia jpg
marina almasan 9 fb jpg
elizabeth taylor foto profimedia jpg
Andie MacDowell pe podium la Paris, Foto Profimedia (5) jpg
Victoria Beckham   Instagram (3) jpg
7 vladimir putin jpg jpeg
Tudor Chirilă foto Pro TV jpg
bundy profi jpg
FotoJetScandal jpg
Alex Rodriguez și Jennifer Lopez, Foto GettyImages (4) jpg
Ilinca Vandici nasa de botez (10)   Instagram jpg
leo profi jpg
nicole kidman, tom cruise jpg
nadal profimedia jpg
Mădălina Ghenea la Săptămâna Modei de la Milano, Foto Instagram (13) jpg
Victoria si David jpg
Cher la Paris, Foto  Profimedia (15) jpg