Ashton Kutcher şi soţia lui născută în Ucraina, Mila Kunis, ajută refugiaţii din România. Ce sumă vor dona pentru cazare şi provizii?

4 martie, 2022
2 kutcher mila jpg jpeg

Cei doi actori şi soţi au anunţat c-au lansat o pagină GoFoundMe cu scopul de a strânge suma de 30 de milioane de dolari pentru refugiaţii ucraineni, dintre care 3 milioane donate de ei.

„M-am născut la Cernăuţi, în Ucraina, în 1983. Am venit în America în 1991. M-am considerat dintotdeauna americancă. Dar niciodată n-am fost mai mândră că sunt ucraineancă decât astăzi”, a declarat Mila Kunis într-un video postat pe pagina de Instagram a soţului ei, Ashton Kutcher. “Iar eu n-am fost niciodată mai mândru că sunt însurat c-o ucraineancă”, a completat Ashton.

        View this post on Instagram                       A post shared by Ashton Kutcher (@aplusk)

View this post on Instagram

A post shared by Ashton Kutcher (@aplusk)

Banii pe care îi vor strânge cei doi actori din donaţii vor merge către oranizaţiile Flexport şi Airbnb, implicate deja activ în sprijinirea nevoilor imediate ale refugiaţilor, prin cazare, hrană şi produse de uz zilnic.

„Principala provocare în acest moment este logistica. Trebuie să obţinem locuinţe şi trebuie să aducem provizii şi resurse în zonă”, a explicat Ashton. Cu ajutorul acestor donaţii, transportatorul de marfă Flexport va organiza transporturi de provizii către taberele de refugiaţi din Polonia, România, Ungaria, Slovacia şi Moldova.

În acelaşi timp, compania de închiriere de locuinţe AirBnB (la care Ashton Kutcher deţine acţiuni) oferă cazare gratuită, pe termen scurt, refugiaţilor care fug din Ucraina. Până acum, cei doi actori au reuşit să strângă, deja, puţin peste 3 milioane de dolari.Recente pe Ok! Magazine

scarla3 webp
maddox jpeg
Darius Campbell Danesh jpg
Mike Tyson (1) jpg
Mădălina Ghenea (16) jpg
vitali kliciko profimedia 0307495449 jpg
joe1 jpg
Andra si Catalin Maruta in vacanta declaratie de dragoste (4) jpg
angelina jolie brad pitt jpeg
Premieră Amazon jpg
Jennifer Aniston pentru Hollywood Reporter jpg
demi9 jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck jpg
laura cosoi
Madonna îl sărbătorește pe Rocco jpg
Richard Gere și Alejandra Silva Gală Spania jpg
Bennifer Paris jpg
selm2 jpg