Atunci & acum. Cum s-a schimbat, de-a lungul anilor, Marina Almăşan?

3 octombrie, 2018
1 marina almasan cover jpg jpeg

Este una dintre cele mai longevive prezenţe de pe micile ecrane! Cu o activitate de peste trei decenii în cadrul Televiziunii Române, Marina Almăşan este una dintre cele mai iubite şi recognoscibile personalităţi din România. Totuşi, trecerea timpului şi-a spus cuvântul şi-n cazul ei, chipul ei schimbându-se de-a lungul anilor.

image

Celebra realizatoare de emisiuni televizate are acum 55 de ani, vârstă pe care caută să şi-o ascundă. Face sport, are grijă de alimentaţie şi încearcă să rămână veşnic tânără în faţa telespectatorilor ei. Cu toate acestea, din când în când, îşi permite anumite indulgenţe culinare, iar fotografiile postate pe contul ei de Facebook stau drept mărturie. ”Nu mănânc pâine, ci foarte multe legume şi fructe, cât mai puţină carne. În general, dulciuri nu. Sufăr câteodată, dar e mai greu să suferi dorindu-ţi să slăbeşti, decât să te abţii. Important este să mănânc cumpătat, să fac mişcare multă, fără să merg la sală neapărat. Având o stare de spirit bună, ceea ce se vede în exterior e reflectarea a ce se întâmplă în interior', spunea vedeta tv acum ceva vreme.

image

Ba mai mult, apelează, ca orice altă femeie, la tot soiul de artificii estetice, pentru ca înfăţişarea ei să fie mereu fresh. Cârcotaşii ar bănui-o că a călcat şi pragul doctorului plastician, dat fiind faptul că tocmai ea a declarat că este pro operaţii estetice şi că şi-ar dori nişte îmbunătăţiri din bisturiu. ”Nu sunt împotriva operaţiilor estetice. Chiar mă gândesc să-mi rog prietenii, pe care-i cunosc, din domeniu. Pentru că simt nevoia, poate de o ridicare de pleoape. Nu mi se pare o atentare la bunul mers al planetei', a spus Marina Almăşan, acum un an, pentru Libertatea.

image


Recente pe Ok! Magazine

FotoJet David tatuat jpg
Nicole Kidman, premiu pentru întreaga carieră, GettyImages (14) jpg
florin piersic facebook jpg
Jennifer Garner, Profimedia jpg
FotoJet Gherman jpg
FotoJet Penelope jpg
Violeta Bănică, fiica Andreei Marin, pe podiumul de modă la gala Nu există nu se poate   Facebook (9) jpg
Andie MacDowell la Cannes, 2023, Getty (5) jpg
Miss Universe Argentina PNG
Gest tandru între Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu la gala Nu există nu se poate   Insta (3) jpg
Oana Mosneagu si Vlad Gherman au stabilit data nuntii   Instagram (8) jpg
FotoJet Rafa și Nole jpg
Roxana Ciuhulescu la gala Nu există nu se poate     Foto Mihai Solovastru Photography (1) jpg
FotoJet Gala Andreea jpg
Sharon Osbourne, Profimedia (3) jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck la premiera This is me now, Profimedia (7) jpg
Carmen Iohannis in alb la Seul la intalnirea cu comunitatea romaneasca   Administratia Prezidentiala (1) jpg
Riley Keough jpg