Au dat o şansă iubirii, la a doua tinereţe! Renée Zellweger e mai îndrăgostită ca niciodată de partenerul ei proaspăt divorţat – FOTO

8 iulie, 2021
1 renee zellweger si ant anstead 12 jpg jpeg

Renée Zellweger şi Ant Anstead au mai dat o şansă iubirii. Şi-au confirmat relaţia în faţa tuturor, cu un sărut languros în California, Laguna Beach.

Au fost fotografiaţi de paparazzi în timpul unei ieşiri romantice cu bicicleta. Apoi cuplul a fost văzut ţinându-se de mână, iar actorul a sărutat-o pe Renée pe gât.

Cu o zi înainte, protagonista seriei ”Bridget Jones” l-a cunoscut şi pe fiul noului său iubit, Ant Anstead. Actriţa în vârstă de 52 de ani s-a simţit minunat cu cei doi în Los Angeles, unde s-au plimbat şi au cumpărat gustări.

Renée Zellweger nu se teme să o ia de la început. Inclusiv în ultima parte din seria ”Bridget Jones”, interpreta se mărită şi face un copil după 42 de ani.

Câştigătoarea premiului Oscar i-a câştigat inima lui Ant Anstead, fostul soţ al Christinei Haack, supranumită şi Christina El Moussa, celebritatea din “Flip or Flop”.

Anstead a fost devastat de despărţirea de soţie, cu care are şi un copil, însă acum pare că şi-a regăsit liniştea în braţele lui Renée Zellweger. El are trei copii din căsniciile anterioare, pe Hudson London (un an), cu Christina, şi pe Archie, de 14 ani, şi Amelia, de 17 ani.

Ant este realizatorul emisiunii ”Maşini pe alese” (Wheeler Dealers) difuzate în România de postul Discovery. Anthony Richard Anstead prezintă emisiunea difuzată de Channel 4 împreună cu vânzătorul de maşini Mike Brewer.

El s-a născut la 28 martie 1979, în Plymouth, Regatul Unit. A fost însurat între 2005-2017 cu Louise Anstead şi între 2018-2020 cu Christina Haack.

De aproape trei ani, actriţa care are o avere de 90 de milioane de dolari, locuieşte în Marea Britanie unde este implicată în mai multe proiecte cinematografice. Acolo, se pare că l-a cunoscut pe Ant Anstead, de 42 de ani.

Renée Zellweger nu are copii, dar s-a înţeles foarte bine cu micuţul Hudson. Actriţa nu a avut noroc în dragoste până acum. A fost măritată cu Kenny Chesney (în 2005 şi tot în 2005 au şi divorţat). Renée s-a născut la 25 aprilie 1969, în Katy, Texas, SUA, şi a câştigat de-a lungul carierei două premii Oscar, patru Globuri de Aur şi două premii BAFTA.

Foto: ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

ilie dumitrescu foto OK JPG
 Ashley Graham  (1) jpg
Nunta Smiley (1) jpg
Doina Teodoru stand up despre Dana Budeanu la iUmor   Antena 1 (4) jpg
roxana hulpe botez fetita jpg
nunta smiley si gina pistol jpg
general 2 jpg
Eva Longoria, splendidă la Cannes, mai 2023, Getty (4) jpg
Salma Hayek la Cannes, mai 2023, Getty (1) jpg
Andie MacDowell la Cannes, 2023, Getty (3) jpg
Victoria și Beckham Screenshot 2023 04 19 at 19 45 16 png
Beyoncé și Tina Turner împreună pe scenă, în 2008, Getty (1) jpg
Heidi Klum la Cannes 2023, Getty (3) jpg
Tina Turner si Erwin GettyImages 471719398 jpg
Madalina Ghenea 1, Instagram (4) jpg
Oana Ioniță și Florin Budnaru
Bryan Adams, Diana Ross si Tina Turner Foto: Instagram
Tina Turner a murit  Foto: Profimedia