Augustin Viziru, noul concurent de la "Ferma". "Plecarea de acasă a fost cea mai grea zi"

15 octombrie, 2020
4 augustin viziru la ferma 2 jpg jpeg

Surpriză! Un nou concurent intră în "Ferma"', emisiunea de la Pro TV. Este vorba despre Augustin Viziru. Acesta are anumite temeri, mai ales că a plecat cu greu de acasă, de la familie, a devenit de curând tată. 

Augustin Viziru se întoarce la "Ferma". Spunem că se întoarce deoarece acesta a fost concurent în prima ediţie a show-ului, dar a avut parte de o accidentare neplăcută, a ajuns pe mâinile medicilor.

"Dacă până la vârsta asta am crezut că le ştiu pe toate, de când s-a născut fetiţa noastră am realizat că nu ştiu nimic. Iar plecarea spre ”Ferma” a fost, de departe, cea mai grea zi. Teama mea este să nu mă accidentez din nou. Dar la cum mă cunosc şi ştiu că nu am limite, nu văd ce teamă aş putea avea. Faptul că în primul sezon am avut trofeul în mână, la un deget distanţă şi chiar în momentul în care să pun mâna pe el, ştim cu toţii ce s-a întâmplat. Mi-a rămas acolo undeva şi mă bucur că mi s-a oferit oportunitatea să pun mâna pe trofeu.

stanga
dreapta
1 augustin viziru tata jpg jpeg
2 augustin viziru la ferma 1 jpg jpeg

”Ferma” este un şoc social, iar indiferent cât de bine i-ai cunoaşte din presă sau articole, pentru că pe majoritatea nu-i ştiu personal, până nu interacţionez cu ei, nu apuc să îmi formez vreo părere. Totul se va forma la faţa locului.", a spus el pentru click.ro. 

1 augustin viziru tata jpg jpeg

Augustin Viziru a avut parte de o accidentare în 2015

Acesta a trăit momente neplăcute în timpul show-ului acum cinci ani. În timp ce tăia buşteni, în cadrul primului duel din finală, Augustin şi-a secţionat tendoanele de la mâna stângă: „Durerea s-a simţit doar când m-am tăiat, apoi, de la adrenalină, nu am mai simţit nimic. Am vrut să continui, dar doctorii mi-au spus să merg urgent la spital că pot muri. Am pierdut cam un litru de sânge, că m-am lovit în artera principală şi m-am speriat."

2 augustin viziru la ferma 1 jpg jpeg

Foto> ClickRecente pe Ok! Magazine

mada2 PNG
Nunta si botez Nicole Cherry Anastasia Florin (1) jpg
julia roberts profimedia 0692751831 jpg
cici8 jpg
mick jagger profimedia 0245443585 jpg
Hayley Atwell Maverick jpg
rih3 jpg
ed9 jpg
Roxana Ciuhulescu, sotul Silviu Bulugioiu si copiii Ana si Cezar (1) jpg
profimedia 0618399156 jpg
adriana lima profimedia 0692438219 jpg
Florin Piersic JR jpg
elon2 jpg
tom cruise profimedia 0692427090 jpg
reghe jpg
IR6 5937 jpg
Julia Fox (5) jpg
4 britney spears insarcinata din nou si sam asghari parinti jpg jpeg