Băieţelul lui Tily Niculae a împlinit şapte luni. Ce cadou inedit i-a făcut actriţa

28 octombrie, 2020
1 til9 jpg jpeg

Le-a adus fericirea în casă. Băieţelul lui Tily Niculae a împlinit şapte luni. Mămică grijulie, actriţa i-a făcut cadou fiului său o cască, asta ca să nu se mai lovească atât de des.

“7 luni cu Răducu Lucrurile în lumea întreagă au luat-o într-o direcţie diferită faţă de normalitatea pe care o ştiam. Ţi-am şoptit la ureche că te voi proteja atât cât pot. Surioara ta m-a învăţat în toţi aceşţi ani că voi, copiii, ne daţi forţă să mergem mai departe. De câte ori te-am alăptat ţi-am spus cât eşţi de minunat, iubit şi dorit, dar mai ales ţi-am zis că POŢI! Eşţi minunea noastră şi Darul Lui Dumnezeu. De atunci şi până acum ne-ai arătat zilnic câtă determinare şi putere ai.Cât de bine de descurci.De ziua ta, ţi-am oferit un şnur cu care să te joci şi această cască de protecţie. În speranţa că nu te vei mai lovi atât de des. Te iubim infinit! La mulţi ani, pufosule!’’, a fost mesajul lui Tily pentru fiul ei.

3 til jpg jpeg

Răducu e un năzdrăvan şi jumătate şi reuşeşte să nu treacă neobservat. “Am început să fac ‘prostioare’, trag de fire, mi-aş dori să trag şi de prize, alerg după coada motanului şi bag mâna să prind o bobiţă, două din mâncarea lui Tomiţă! Săptămâna trecută i-am spart stiloul Sofiei, dar din ce observ, ai mei trec cu vederea rapid. Să văd cât îi ţine! Nu mai stau să îmi pună pampersul că e super tare să merg dezbrăcat prin casă, iar când vor să îmi prindă capsele de la body mă enervează teribil. În rest, viaţă este bună. Mâncărică, lăptic, joacă, glumiţe, plimbărică şi somnic!”

Tily recunoaşte că a resimţit din plin perioada sarcinii.“Sarcina nu a fost cu probleme, însă eu nu m-am simţit bine. Mi-a fost greu. Stări diferite, kilograme acumulate care îmi îngreunau activităţile zilnice. Ca şi în sarcina cu Sofia, urinările au fost frecvente, ceea ce mi-au creat un mare disconfort. Din luna a 6-a de sarcina nu mă dorm. Dar hey, am sărbătorit. Oficial am făcut anul de când nu mai dorm o noapte întreagă. L-am alăptat pe pufos şi încă o fac, deşi mi-am spus: nu ştiu dacă voi mai avea răbdarea necesară”.Recente pe Ok! Magazine

Majestatea Sa Margareta si Principele Radu la nunta lor din 199d   Alain Morvan jpg
Mădă as Sophia PNG
Ioana Ginghina in vacanta   Instagram (2) jpg
Denis Motans PNG
Sophia Loren 88 jpg
banner cristina cioran png
Mariah Carey, Getty (4) jpg
Romanita Iovan, sexy la 59 de ani   Instagram (10) jpg
Rihanna si ASAP Rocky, pictorial in 4 cu copiii   Instagram (10) jpg
Ioana Ginghina, despre rochia de mireasa si a treia nunta   Instagram (2) jpg
Jennifer Garner ajută un nevoiaș, Profimedia (4) jpg
Naomi Campbell si Mohammed Al Turki   profimedia 0806267536 jpg
Sergiu Costache si Silviu Mircescu   pagina personala (1) jpg
fotografii noi de la nunta lui Garrett Cayton cu Ana Geoana, fiica lui Mircea Geoana la Venetia   Instagram (10) jpg
o BEVERLY HILLS 90210 PHOTOS facebook jpeg
Alin Oprea s a însurat jpg
Jennifer Garner și Ben Affleck au fost căsătoriți timp de nouă ani jpeg
Adele in concert la Las Vegas   Instagram (4) jpg