Barbie Boys: cine sunt gemenii francezi care s-au mutilat din cauza obsesiei pentru chirurgia estetică

28 octombrie, 2020
1 bogdanof 1 jpg jpeg

Cunoscuţi în Franţa, gemenii Igor şi Grichka Bogdanoff au azi 71 de ani şi fac în continuare audienţă la televiziunile franceze din cauza aspectului lor fizic 

Cândva, erau sex simboluri. Igor şi Grichka aveau nişte chipuri cuceritoare. Cu atât mai mult sunt de neînţeles: de ce şi de unde această obsesie pentru operaţiile estetice şi botoxul în exces? Şi mai ales cum de amândoi au dus în paralel totul la extrem? Cei mai ciudaţi gemeni ai Franţei au devenit cunoscuţi în anii '80 ca prezentatori şi producători TV ai unor emisiuni de ştiinţă. Pentru că, atenţie, vorbim de doi oameni cu IQ-uri respectabile. Dar şi cu un trecut controversat - pentru că cei doi chiar şi-au dorit să fie luaţi în serios de lumea ştiinţifică, publicând o teză despre Big Bang care a stârnit un întreg scandal în Franţa, Igor şi Grichka fiind acuzaţi de impostură academică.

bogdanof 2 jpg jpeg

Pentru a întregi tabloul acesta straniu, fraţii au şi origini nobile - iar Igor a fost căsătorit cu Contesa Ludmilla d'Oultremont, dar şi cu Amelie de Bourbon-Parma. Acelaşi Igor are 6 urmaşi - cei mai tineri copii ai săi, Alexandre şi Constantin, provin din mariajul cu Amelie, cu care s-a căsătorit în cadrul unei fastuoase ceremonii organizate la Castelul Chambord. Ca menţiune interesantă, Amelie este fiica adoptivă a Prinţului Michel de Bourbon-Parma, fratele Reginei Ana a României. De partea cealaltă, Grichka nu a fost niciodată căsătorit şi nici nu are copii. Criticaţi îndelung pentru excesul lor de chirurgie plastică, excentricii gemeni au stârnit şi mai multă controversă şi confuzie replicând mereu că, de fapt, nu s-au operat niciodată, ci suferă de acromegalie, o afecţiune endocrinară rară care se manifestă prin mărirea trăsăturilor faciale. 

stanga
dreapta
3 igor si grichka bogdanoff 3 jpg jpeg
4 igor si grichka bogdanoff 2 jpg jpeg
5 igor si grichka bogdanoff 1 jpg jpeg


Recente pe Ok! Magazine

Majda Aboulumosha si Ruxandra Ion jpg
vladimir putin profimedia 0691857509 jpg
mada2 PNG
Nunta si botez Nicole Cherry Anastasia Florin (1) jpg
julia roberts profimedia 0692751831 jpg
cici8 jpg
mick jagger profimedia 0245443585 jpg
Hayley Atwell Maverick jpg
ed9 jpg
Roxana Ciuhulescu, sotul Silviu Bulugioiu si copiii Ana si Cezar (1) jpg
profimedia 0618399156 jpg
adriana lima profimedia 0692438219 jpg
Florin Piersic JR jpg
elon2 jpg
tom cruise profimedia 0692427090 jpg
reghe jpg
IR6 5937 jpg
Julia Fox (5) jpg