Bella Hadid încinge atmosfera și imaginația cu noua sa campanie publicitară în costum de baie

31 mai, 2022
Bella Hadid jpg

Este vedeta noii campanii Michael Kors, iar Bella, așa frumoasă cum o știm, apare cu trupul sculptat la vedere. Doar meseria o cere, nu?

O vedem într-o atmosferă perfect estivală, de lux, pe un iaht în Miami, unde Hadid își plimbă poșetele râvnite de multe femei cu o atitudine specifică unui model de talie internațională. Costum de baie minuscul și negru, care îi dezvăluie corpul suplu, părul prins în coadă și accesorii mari, impunătoare, dar și ochelari de soare. Toate acestea combinate cu o pereche sexy de sandale negre.

Bella Hadid (2) jpg

Bella, în vârstă de 25 de ani defilează în reclamă în mai multe ținute și schimbă, desigur, mai multe genți. A îmbrăcat și o rochie roșie, mulată, dar și un costum de baie întreg, alb-negru. Totul la bordul unui iaht de lux, făcându-ne și mai mult să visăm la mare și soare.

Michael Kors a distribuit imaginile pe rețelele sociale și a notat: ”Unora le place haute”(Some like it haute), făcând desigur referire la celebrul titlu ”Some like it hot”, dar, în cazul de față, haute couture, dar fiind faptul că acesta este un brand de lux.

Campania de brand a fost dezvăluită după ce modelul a fost văzut la Cannes, savurând cea de-a 75-a ediție a Festivalului de Film.

Bella Hadid (3) jpg

Foto: Profimedia / InstagramRecente pe Ok! Magazine

Shakira (4) jpg
Julia Roberts și George Clooney jpg
Kim 80 jpg
ric3 jpg
Carmen Iohannis tinute Madrid jpg
DJ markus Schulz Untold si Adina Butar copil Miami (7) jpg
Adrian Nastase in Grecia jpg
Mihail Gorbaciov ultimul lider sovietic (5) jpg
Cristina Balan si a retras copiii cu sindrom Down de la scoala (1) jpg
mihai9 jpg
alberts30 jpg
Vera Wang jpg
perju20 jpg
1 paul de romania jpg jpeg
liot2 jpg
begona gomez profimedia 0703879614 jpg
brigitte profimedia 0703853077 jpg
allen jpg