Ben Affleck a început filmările pentru un nou proiect. Iubita Jennifer Lopez a apărut într-o vizită surpriză chiar din prima zi

8 iunie, 2022
FotoJetBennifer jpg

JLo îl vizitează pe Ben Affleck în prima zi de filmare a noului film Nike despre co-fondatorul Phil Knight.

Jennifer Lopez i-a făcut o vizită fulger iubitului, chiar din prima zi de când au început filmările la producția dedicată co-fondatorului Nike, Phil Knight.

profimedia 0697751035 jpg

Ben Affleck colaborează din nou cu bunul său prieten Matt Damon, în filmul Amazon, iar celebrul actor și logodnic al lui J Lo este atât regizor, cât și protagonist în film. În timp ce joacă rolul principal, al lui Phil Knight, bunul prieten Matt îl joacă pe directorul executiv Sonny Vaccarro.

Sonny a fost un vânzător de pantofi sport nonconformist, care și-a propus abordarea lui Michael Jordan. În cele din urmă, la mijlocul anilor 80, a transformat radical compania. Filmul va prezenta obiectivul de neclintit al lui Vaccarro, care se numea Michael Jordan. Mișcarea genială care a transformat compania banală într-unul dintre cele mai mari branduri de sport din lume. Scenariul original a fost scris de Alex Convery sub titlul Air Jordan și a intrat în 2021 pe lista neagră a celor mai bune scenarii neecranizate.

Jennifer a venit pe platourile de filmare ca să-și susțină iubitul. Ea a fost văzută lângă Ben cu căștile pe urechi, în timp ce îi dădea câteva indicații. Când filmările au fost puse pe pauză pentru prânz, Jennifer a plecat cu Benny Medina, managerul pe care îl are de foarte mult timp.

Foto: ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

MIhai Petre IMG 4218 (2) jpg
Charles Romania jpg
FotoJetMiddletons jpg
Kim Cattrall, Getty (2) jpg
Prințul Harry, Meghan Markle  foto   GettyImages jpg
Joe Biden   The White House 2 jpg
Prințesa Charlotte jpg
Feli, iubire ca la piata jpg
Cristina Cioran primele poze cu copilul si cu Alex Dobrescu (1) jpg
Shania Twain jpg
Leo DiCaprio la Cannes, 2023, GettyImages jpg
Kate Hudson în Glass Onion A Knives Out Mystery, Profimedia jpg
Colaj Pacino (1) jpg
ana odagiu s a casatorit cu conrad mericoffer jpg
Johnny Depp la Cannes   profimedia 0776626760 jpg
heidi klum cannes2023 getty jpg
Jennifer Garner a dus fetele la Disneyland, Profimedia (4) jpg
ilie dumitrescu foto OK JPG