Ben Affleck și-a petrecut Ziua Tatălui cu fosta soție, în timp ce J.Lo i-a făcut dedicații pe Instagram

17 iunie, 2024

Lucrurile se complică în mariajul lui Ben Affleck cu Jennifer Lopez, unul în care fosta nevasta a actorului, Jennifer Garner, este din ce în ce mai prezentă, în ultimul timp.

Jennifer Garner si Ben Affleck profimedia 0880706932 jpg

Ieri, când în unele țări occidentale se sărbătorește Ziua Tatălui, actorul în vârstă de 51 de ani a fost văzut sosind la poarta comunității private în care locuiește fosta sa nevastă, Jennifer Garner.

Acest lucru este cu atât mai interesant cu cât fosta nevastă a lui Affleck are în prezent o relație cu omul de afaceri John Miller, o sursă declarând săptămâna trecută pentru Daily Mail că acesta din urmă este foarte deranjat de faptul că Garner tot încearcă să „repare” căsătoria actorului cu J.Lo.

"John vrea ca Ben să fie bine, dar nu este responsabilitatea iubitei lui să-i fie babysitter", susține o altă sursă apropiată cuplului.

Între timp, în aceeași zi, actuala soție a lui Affleck, Lopez, în vârstă de 54 de ani, i-a urat soțului ei o zi fericită a tatălui, pe fondul zvonurilor despre divorțul lor iminent.

Ben Affleck Instagram

Cântăreața a împărtășit într-un story pe Instagram o fotografie de-a lui Ben din filmul său de acțiune din 2001, Pearl Harbor, cu mesajul „Eroul nostru” și urarea de „La mulți ani de Ziua Tatălui”.

După cum bine știm, Jennifer și Ben nu au copii împreună, dar au moștenitori proprii din căsătoriile anterioare - cântăreața are gemeni cu fostul soț, Marc Anthony, în timp ce Affleck are trei copii cu fosta soție Jennifer Garner.

Vinerea trecută, atât Lopez, cât și Affleck au fost văzuți sosind separat la biroul lor din Beverly Hills. Reuniunea formală a avut loc pe fondul speculațiilor că perechea – care s-a căsătorit în iulie 2022 – se îndreaptă către un divorț „iminent”, locuind deja separat și scoțând la vânzare casa de 60 de milioane de dolari pe care au cumpărat-o anul trecut.

Foto: Getty Images, ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

FotoJet Păunescu jpg
Melania și Donald Trump în 2024, Profimedia (7) jpg
shannen doherty foto profimedia 9 jpeg
Donald Trump  sursa foto   Profimedia jpg
Irina Columbeanu foto OK Magazine DSC 5772 (3) jpg
Mirela Oprisor aka Aspirina din Las Fierbinti si Marius Manole la Intrebarea Mesei Rotunde de la Acasa T   Acasa TV (3) jpg
Eva Pavel, Apel la consilier de la Kanal D (1) jpg
Ben și Jen casă, Profimedia jpg
Lauren Sanchez și Jeff Bezos, Profimedia (1) jpg
Andreea Berecleanu nașă (1) jpg
Michael Douglas cu Dylan și Carys, Profimedia (2) jpg
FotoJet Anca Lungu jpg
dallas jpg jpeg
Sharon Stone jpg
Violet Affleck, Profimedia (1) jpg
angela similea
Bon Jovi, GettyImages jpg
FotoJet Gere jpg