Ben Affleck și-a petrecut Ziua Tatălui cu fosta soție, în timp ce J.Lo i-a făcut dedicații pe Instagram

17 iunie, 2024

Lucrurile se complică în mariajul lui Ben Affleck cu Jennifer Lopez, unul în care fosta nevasta a actorului, Jennifer Garner, este din ce în ce mai prezentă, în ultimul timp.

Jennifer Garner si Ben Affleck profimedia 0880706932 jpg

Ieri, când în unele țări occidentale se sărbătorește Ziua Tatălui, actorul în vârstă de 51 de ani a fost văzut sosind la poarta comunității private în care locuiește fosta sa nevastă, Jennifer Garner.

Acest lucru este cu atât mai interesant cu cât fosta nevastă a lui Affleck are în prezent o relație cu omul de afaceri John Miller, o sursă declarând săptămâna trecută pentru Daily Mail că acesta din urmă este foarte deranjat de faptul că Garner tot încearcă să „repare” căsătoria actorului cu J.Lo.

"John vrea ca Ben să fie bine, dar nu este responsabilitatea iubitei lui să-i fie babysitter", susține o altă sursă apropiată cuplului.

Între timp, în aceeași zi, actuala soție a lui Affleck, Lopez, în vârstă de 54 de ani, i-a urat soțului ei o zi fericită a tatălui, pe fondul zvonurilor despre divorțul lor iminent.

Ben Affleck Instagram

Cântăreața a împărtășit într-un story pe Instagram o fotografie de-a lui Ben din filmul său de acțiune din 2001, Pearl Harbor, cu mesajul „Eroul nostru” și urarea de „La mulți ani de Ziua Tatălui”.

După cum bine știm, Jennifer și Ben nu au copii împreună, dar au moștenitori proprii din căsătoriile anterioare - cântăreața are gemeni cu fostul soț, Marc Anthony, în timp ce Affleck are trei copii cu fosta soție Jennifer Garner.

Vinerea trecută, atât Lopez, cât și Affleck au fost văzuți sosind separat la biroul lor din Beverly Hills. Reuniunea formală a avut loc pe fondul speculațiilor că perechea – care s-a căsătorit în iulie 2022 – se îndreaptă către un divorț „iminent”, locuind deja separat și scoțând la vânzare casa de 60 de milioane de dolari pe care au cumpărat-o anul trecut.

Foto: Getty Images, Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Loredana Boboc, Larisa Iordache, Bogdan Jianu, Catalina Ponor, Elisabeta Lipa, Monica Rosu la botezul lui Victor   Instagram png
Hailey Bieber, o gravida sexy   Profimedia jpg
Jennifer Lopez la Paris   Instagram  (1) jpg
Christina Aguilera colaj Getty Images jpg
Corina Caragea foto Pro TV Dechidere SSS06076  update (1) jpg
TĂTUȚU` jpg
Ramona Olaru pt OK   Antena 1 (2) jpg
Nicola Coughlan si Luke Newton in Bridgerton   profimedia 0875470895 jpg
Larisa Iordache Splash vedete la apa 1 JPG
Aurelien Enthoven, fiul Carlei Bruni   Instagram  (12) jpg
Jennifer Lopez colaj Ben jpg
Mirela Retegan si fiica sa, Maya Sorian   Marius Baragan (2) jpg
Nicolae al Romaniei si Alina Maria de Roumanie la lansare salon Reconnect Calin Popescu, fratele Adelei Popescu Foto White Ruffles Photography (11) jpeg
Justin Timberlake, Jessica Biel jpg
jennifer lopez ben affleck profimedia jpg
Retreat Vama Veche   afis   Laura Cosoi, Adela Popescu, Ada Condeescu jpg
Generatia de Aur colaj atunci si acum jpg
Cătălin Rizea  şi Adda  jpeg