Ben Affleck, traumatizat după luna de miere de la Paris: ”S-a ajuns la un alt nivel, aproape de alerta Prințesa Diana”

12 august, 2022
Bennifer la Tour Eiffel jpg

O persoană foarte discretă de obicei, Ben Affleck a ajuns să treacă prin niște clipe răvășitoare. Iar asta se vede, căci starea sa este vizibil schimbată.

Potrivit unor date exclusive PageSix, se pare că actorul a fost extrem de afectat de goana intruzivă a nenumăraților paparazzi, care i-au hăituit prin Paris, în scurta lor lună de miere.

Bennifer Paris (3) jpg

Se pare că noul soț al lui Jennifer Lopez s-a simțit încolțit de cetele de fotografi care le pozau fiecare mișcare, care stăteau la pândă în cele mai neobișnuite cotloane. Să fie acesta motivul pentru care Ben a revenit val vârtej în America?

Cu siguranță, mulți îl înțeleg. Dacă J Lo a integrat perfect acest stil de viață și s-a obișnuit cu paparazzi, este efectiv imună la vederea acestora, în cazul lui Affleck este altceva. Niciodată în viață nu i-a fost supravegheată fiecare mișcare și da, poate fi mai mult decât stresat.

Bennifer, Paris, hăituiți de paparazzi jpg

”S-a ajuns la un alt nivel. Aproape un nivel de alertă Prințesa Diana.”, spune un apropiat sursei citate. Nu trebuie să uităm niciodată tragedia prin care a trecut fosta Prințesă de Wales și ar fi păcat ca acești fotoreporteri să nu fi învățat nimic.

Un alt amănunt foarte important în ceea ce privește istoricul cuplului este că atenția excesivă a media le-a ruinat și prima relație. În 2002, cuplul era la fel de hăituit și au fost nevoiți inclusiv să-și amâne nunta pe care o planificaseră pentru 2003, după ce au luat în calcul chiar și scenarii de scăpare, cum ar fi utilizarea mireselor-momeală.

Cert este că atenția media excesivă le-a sabotat relația din tinerețe și sperăm ca acest lucru să nu se repete.

Apropiatul a mai spus sursei citate: ”Ben e obișnuit cu blitzurile, dar și-a simțit luna de miere ca pe un tsunami. Jen este de oțel și știe că nivelul său de celebritate vine la pachet cu acești fotografi. Dar el se enervează grozav din cauza asta.”

Aceste aspecte au fost observate în imaginile din Paris. În timp ce Jennifer e ruptă parcă din revistele glam, instantaneele cu Ben au alimentat meme-urile în toată lumea.

Foto: ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Klaus Iohannis si Carmen Iohannis in alb in America la New York 2022 (1) jpeg
meghan markle si johnny depp jpg
morone43 jpg
kate william profimedia 0725226423 jpg
Regina Letizia și Jill Biden în SUA jpg
Regina Consoartă Camilla jpg
william84 jpg
angelina jolie si shiloh jolie-pitt
Depp și avocata lui
Demi costum de baie jpg
neacsu12 jpg
Kaley Cuoco și Pete Davidson (13) jpg
DSC 4600 jpg
Gabriela Prisacariu Otil 2022 (3) jpg
sha10 jpg
marc2 jpg
eva31 jpg
trump10 jpg