Fiul de 10 ani al lui Ben Affleck a tamponat o mașină în parcare, după ce tatăl său l-a lăsat la volan

27 iunie, 2022
Lambo Bennifer jpg

Jennifer Lopez, Ben Affleck și fiul actorului se simt grozav împreună. Și vor să-și cumpere un nou Lamborghini. Însă Ben Affleck își lasă fiul de 10 ani să testeze mașinile pe care vrea să le cumpere. Iar micuțul a dat și de o belea.

Lambo Bennifer (2) jpg

Celebrul cuplu a mers la testare de mașini și par a cocheta cu achiziționarea unui Lamborghini, care s-ar alătura colecției impresionante de mașini a celor doi. Oricum, șoferul familiei este Ben, căci Jennifer nu conduce niciodată.

Lambo Bennifer (6) jpg

Mai apropiați ca oricând, J Lo, Ben Affleck și Samuel, mezinul lui Ben, au petrecut o duminică plăcută în familie, căutând noul automobil perfect pentru familia lor. Și cum banii nu par a fi o problemă, au testat modele de sute de mii de euro. La un moment dat, un incident neplăcut s-a întâmplat.

Deși are doar 10 ani, Affleck i-a permis lui Samuel să urce la volan și să dea mașina în marșarier, ocazie cu care băiatul a atins o altă mașină parcată acolo. Însă, potrivit concluziilor de la fața locului, nicio mașină nu a fost avariată.

Un reprezentat al dealerului auto era prezent la fața locului. Băiatul de 10 ani este al treilea copil al cuplului Affleck – Jennifer Garner. Cei doi foști soți mai au două fete, pe Violet, în vârstă de 16 ani, și pe Seraphina, de 13 ani.

După incidentul produs, actorul și-a consolat fiul și l-a ținut de umeri, asigurându-l că totul este în ordine. Băiatul este în largul lui și lângă Jennifer, chiar s-au ținut de mână și par a se înțelege grozav. Nu știm dacă actorul a mai procedat așa cu fiul său, a fost contactat de DailyMail pentru un drept la replică, însă nu a fost găsit.

Foto: Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

cum sa ti ingrijesti pielea in sezonul cald jpg
Massif2024 0314 233659 R5AN3006 AN jpg
Bononia (2) jpg
la Oscar, Messi, cainele din Anatomy of a Fall   jpg
Cillian Murphy și soția Yvonne McGuinness, Profimedia  (1) jpg
kitty spencer jpg
West Side Story foto Disney Plus
familie fericire bucatarie jpg
OKMagazine (2) (8) jpg
IMG 7838 PNG
massif jpg
xpertbeauty lac de unghii profesional jpg
cursuri functionari curs social media marketing jpg
Volodimir Zelenski FOTO Profimedia
Despagubiri zbor foto3 jpg
Ce hobby uri să trec în CV  1 png
okmagazine ro jpg
James Bond locații jpg