Beyonce a suferit de preeclampsie în timpul sarcinii cu gemeni. Cât de periculoasă este această boală

18 aprilie, 2019
1 beyonce gemeni jpg jpeg

Documentarul „Homecoming” prezintă aspecte importante din viaţa artistei, culminând cu naşterea gemenilor Sir şi Rumi Carter.

Un detaliul inedit a ieşit la iveală graţie acestui documentar. Beyonce admite, în respectivul documentar, că, pe timpul sarcinii cu gemenii, a suferit de preeclampsie, o boală care i-a pus viaţa în pericol. Cu doar patru luni înainte de a-i naşte pe Sir şi Rumi Carter, doctorii au descoperit că a dezvoltat preeclampsie, o boală definită ca hipertensiune arterială şi care prezintă proteine în exces în urină după saptămâna a 20-a.

2 beyonce png png

Aşa se face că în ultimele patru luni de sarcină, Beyonce s-a confruntat cu hipertensiune arterială, cefalee severă, tulburări de vedere, durere abdominală superioară, greaţă şi vărsături, dar şi creştere bruscă în greutate. Mai mult de atât, gemenii au fost într-un pericol constant până la naştere. Din fericire, odată cu naşterea gemenilor, boala a încetat să se manifeste. Kim Kardashian a fost o altă vedetă care a suferit de această boală în cazul primei ei sarcini, cea cu North West.

3 beyonce3 png png


Recente pe Ok! Magazine

kim kim yo jong gettyimages 951833242 jpg jpeg
Amber Heard și Johnny Depp jpg
anca turcasiu vara5 jpg
Brooklyn Beckham și Nicola Peltz (14) jpg
Loredana de vară (2) jpg
Melanie Griffith PNG
jan7 jpg
denise5 jpg
ale3 jpg
Serena Williams (2) jpg
am5 jpg
pt site DSC 5287 fl jpg
Kim Kardashian si Pete Davidson (3) jpg
casa lui Ben Affleck jpg
al11 jpg
Donald Trump
cristiano ronaldo yacht georgina rodriguez jpeg
Lia Bugnar jpg