Bianca Brad, la un pas de moarte! Ce a putut să i se întâmple cunoscutei actriţe: ”Mi-am văzut moartea cu ochii, nu mai intra niciun strop de aer, niciunul!”

6 septembrie, 2021
1 bianca brad1 jpg jpeg

Bianca Brad a avut parte de o noapte cu probleme, fiind la un pas de moarte. Însă prezenţa sa de spirit a fost salvatoare, actriţa reuşind să depăşească situaţia neplăcută în care s-a aflat.

Şi tocmai pentru că s-a simţit protejată de de Divinitate, Bianca Brad a ţinut să-şi povestească ciudata experienţă, poate va ajuta pe cineva vreodată.

Actriţa a fost extrem de afectată atât de întâmplarea prin care a trecut, cât şi de veştile zilei de ieri, când au plecat la Cer două valori ale României, Ion Caramitru şi Ivan Patzaichin. De aceea a precizat cât este de recunoscătoare că a putut depăşi momentul şi i-a mulţumit lui Dumnezeu.

”Azi noapte era să mor! ...efectiv mi-am văzut moartea cu ochii...o moarte stupidă cauzată (aparent ) de neatenţia/prostia mea... Cum? ...păi...pe la miezul nopţii mi-a venit(!!!) să iau câteva picături dintr-un produs gemoterapic - lucru pe care, de-a lungul anilor, l-am facut de nenumărate ori, fără absolut nicio problemă... este adevărat că nu la miezul nopţii !!! Acum a fost....noaptea minţii. Indicaţiile de pe ambalaj zic să se pună un anumit număr de picături, într-o cantitate foarte mică de apă. La început, când le-am descoperit, luam exact aşa, apoi, am renunţat la apă, picurându-le direct pe limbă, fără să mai bag în seamă gustul de alcool aflat în cantitate infimă, din produsele respective.

Numai că, de data asta, eram adormită, culcată (!!!) şi, fiind întuneric, nu am direcţionat picăturile ca de obicei - pe limbă, câteva ajungând direct în gât! Moment în care...STOP CADRU!!! - traheea s-a "închis" instantaneu şi nu mai intra niciun strop de aer! NICIUNUL!!! M-am ridicat, ca arsă, încercând cu disperare să respir! Nicio şansă! Nimic! Nada!

În schimb, s-a declanşat  instantaneu instinctul de supravieţuire, m-am concentrat pe bătăile inimii, care o luaseră razna, şi pe urmărirea firicelului de aer care după câteva secunde bune, dar care mi  s-au parut interminabile, a reuşit să se strecoare în plămâni, înceeeeet de tot şi întrerupt...

"Rotiţele" au început să mi se învârtă rapid, căutând o soluţie, fără să îi trezesc pe ai mei...

Ştiam că în astfel de situaţii trebuie acţionat urgent astfel încât zona inflamată din gât să se contracteze, pentru a lăsa oxigenul să treacă şi să ajungă în plămâni... M-am dus (a se citi - am zburat) şi mi-am băgat nasul în congelator (diferenţa de temperatura/aerul rece ajută in astfel de situaţii), am pus pe limbă puţină îngheţată - pe care am râcâit-o cu vârfurile degetelor dintr-o cutie cu îngheţată; apoi am luat din frigider o sticlă cu apă rece, pe care mi-am pus-o pe gât, în zona în care simţeam blocajul şi mă concentram pe partea bună din ce era rău...adică pe firicelul de aer care intra cu greeeeu, printre rafalele de tuse,

şi nu pe lipsa oxigenului şi pe panica pe care o simţeam cum stă la pândă să mă cuprindă...iar în tot acest timp, mă gândeam şi la ce mod absurd de a muri şi cum ar fi să mă găsească ai mei, a doua zi dimineaţă, căzută, cu gura căscată lângă congelatorul larg deschis, şi cu sticla de apă şi cutia de îngheţată lângă mine!!

Cu chiu cu vai, am reuşit să-mi reglez respiraţia, dar de la atâta tuse, am rămas cu gâtul iritat - o senzaţie neplăcută care sper să îmi treacă repede... spre deosebire de amintirea acestei experiente şocante pe care nu cred că o voi putea uita...

Am ales să scriu aici despre aceasta experienţă terifiantă, ca o eventuală sursă de inspiraţie...lecţie... Nu este vina produselor gemoterapice pe care la voi iubi şi folosi în continuare cu încredere, ci doar a mea... Gâtul îmi este iritat, tuşesc, nu prea pot vorbi şi mă simt epuizată, dar...sunt bine, recunoscătoare, bucuroasă şi da...azi am apreciat şi mai mult viaţa... Mulţumesc...🙏💕🌻

Aveţi grijă de voi!💝

Doamne, ajută tuturor!🙏💓”, a scris actriţa pe pagina sa de Facebook.

Foto: FacebookRecente pe Ok! Magazine

Roger Moore, Getty (1) jpg
Justin Timberlake și soția sa, Jessica Biel, Getty jpg
Colaj Kaia Austin jpg
Michael Schumacher si Corinna Schumacher (Getty) jpg
11 dana savuica goala la 50 de ani 10 jpg jpeg
Cameron Diaz
carmen bruma dubai 3 JPG
mame si fiice jpg
Stormy Daniels, starleta porno care a avut o relatie cu Donald Trump   Profimedia jpg
Nick Cannon și Mariah Carey, Getty (5) jpg
Fuego a reușit să piardă în greutate
Jennifer Lopez profimedia 0763727806 jpg
Kim K (1) jpg
Angela Similea1 (1) jpg
Lenny Kravitz și Ana Paula Valle, Profimedia (2) jpg
Concert Chris Norman png
Bruce Willis și familia png
Elvira Deatcu (3) jpg