Bill Gates, nuntă de 2 milioane de dolari pentru fiica Jennifer. Petrecere mare în familia magnatului

18 octombrie, 2021
1 fotojetgates jpg jpeg

A fost nuntă mare în familia Gates. Bill şi Melinda s-au reunit pentru a fi alături de fiica lor.

Jennifer, fata Melindei şi a lui Bill Gates, s-a căsătorit sâmbătă cu iubitul său, Nayel Nassar. Melinda şi Bill Gates s-au reunit pentru acest important eveniment de familie pentru prima oară de la divorţul pronunţat în luna august a acestui an.

Fiica celebrui magnat a avut o superbă rochie unicat, creaţia celebrei Vera Wang, scrie cotidianul DailyMail. Mireasa a mizat pe simplitate, a purtat doar o pereche de cercei şi a avut părul desfăcut, în bucle romantice. Domnişoarele de onoare au avut rochii verzi.

Nunta a fost organizată fastuos, pe domeniul impresionant, în valoare de 16 milioane de dolari, al familiei Gates din Westchester County. Zvonurile spun că organizarea nunţii ar fi costat 2 milioane de dolari.

Potrivit New York Post, Jennifer s-a măritat cu Nayel Nassar într-o ceremonie musulmană încă de vineri seară.

Sute de invitaţi le-au fost alături mirilor la această nuntă cu ştaif. Personalităţi marcante s-au reunit pe proprietatea miliardarului Bill Gates.

 Bill şi Melinda Gates au trei copii, Rory, Jennifer şi Phoebe. Ei sunt tinerii care vor primi o parte din averea magnatului care a pus bazele Microsoft. Jennifer Katharine Gates este prima născută a familiei şi studentă la Medicină.

După ce a absolvit Universitatea Stanford în 2018 cu o diplomă de licenţă în biologie umană, ea urmează acum cursuri la Universitatea din New York.

Cândva a declarat: ”M-am născut privilegiată şi vreau să folosesc această oportunitate pentru a face ce îmi place şi, sper, pentru a ajuta să fac lumea un loc mai bun.” Jennifer adoră caii, să călătorească şi să citească. Are o relaţie de trei ani cu călăreţul născut în Egipt, dar născut în Chicago şi crescut în Kuweit, Nayel Nassar, pe care l-a cunoscut la prestigioasa Universitate Stanford din California.

Anul trecut, ambii şi-au anunţat logodna pe Instagram. „Eşti o persoană unică. Simt că plutesc, de vreme ce m-ai surprins în cel mai semnificativ loc al uneia dintre multele noastre pasiuni comune. Abia aştept să ne petrecem restul vieţii învăţând, crescând, râzând şi iubind împreună . Da, de un milion de ori da”, a scris atunci Jennifer, sugerând că vor ajunge în curând la altar. Iar asta s-a întâmplat pe 17 octombrie, alături de celebrii săi părinţi divorţaţi între timp.

Foto: ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Cher la Paris, Foto  Profimedia (15) jpg
berecleanu andreea jpg
Luciu Nicoleta2 jpg
Regina Elisabeta a II a, Prințul Harry, deces, certificat deces  Sursa foto   Profimedia jpg
FotoJetMoni jpg
Alexandru Arsinel
cage jpg
Adrian Mutu si Alexandra Dinu (1) jpg
Pique si Shakira Getty jpg
Jennifer Lopez sexy (2) jpg
Coolio (2) jpg
Gwyneth Paltrow 50 ani (5) jpg
robert cormier heartland2 jpg
shakira gerard pique profimedia 0358577468 jpeg
Kelly Osbourne insarcinata (2)   Instagram jpg
Shnia Twain   Instagram (1) jpg
Victoria Beckham   Instagram (3) jpg
FotoJet (32) jpg