Billy Idol trece printr-o grea încercare. Rockerul britanic este infectat cu stafilococul auriu

15 martie, 2022
1 billy idol profimedia 0645775697 jpg jpeg

De câteva luni, starul de 66 de ani se luptă cu această infecţie, care i-a dat toate planurile peste cap.

Legenda rock-ului din anii '80 Billy Idol se luptă cu o afecţiune medicală severă, infecţia cu stafilococul auriu, o bacterie rezistentă la antibiotice. Starul în vârstă de 66 de ani şi-a anunţat fanii cu privire la starea sa de sănătatea într-o serie de tweet-uri postate duminică şi luni, spunând că speră că infecţia contractată la nivelul sinusurilor va fi înlăturată în următoarele două săptămâni.

„Am avut o intervenţie suplimentară la sinus, dar acum trebuie să iau un al patrulea tratament, deoarece stafilococul auriu pe care îl am este rezistent la antibioticele orale.. să vedem dacă acest lucru funcţionează.. probabil că da... voi gândi pozitiv”, a scris rockerul, al cărui nume real este William Michael Albert Broad.

După această procedură, Billy Idol a notat pe Twitter că „trebuie să iau încă 2 tipuri de antibiotice pentru a învinge această infecţie a sinusurilor, nu intravenos, doar pe cale orală... încă 2 săptămâni! Ar trebui să fiu bine după asta...".

Billy se confruntă cu această boală din decembrie şi abia în luna februarie medicii au intervenit pentru a „elimina infecţia şi cheagurile de sânge” din sinusurile lui. Din acest motiv, luna trecută, creatorul hitului "White Wedding" a fost nevoit să-şi anuleze turneul cu Journey.

„Ultimul lucru pe care vreau să-l fac este să anulez spectacolele şi sunt absolut dezamăgit că nu voi putea cânta cu Journey aşa cum am planificat", a spus Billy Idol, care a fost înlocuit în turneu de Toto. O vreme, nici pe nepoatele sale, Poppy Rebel şi Mary Jane, nu le-a putut vedea, dar recent le-a arătat fanilor internauţi cum a decurs ultima vizită la el.

3 billy idol bunic stafilococul auriu jpg jpeg

Printre cele mai cunoscute creaţii ale lui Billy Idol se numără ''Cradle of Love'', ''White Wedding'', ''Rebel Yell'', ''Flesh For Fantasy'', ''Hot In The City'', ''To Be a Lover'', "Ghosts", "Love and Glory", "L.A. Woman", "Prodigal Blues", "Shock to the System", "Speed", "Grand Theft Auto", "Scream", "Eyes without a Face".

În 2006, Billy Idol a susţinut un concert în România.

FOTO: Recente pe Ok! Magazine

luminita anghel jpeg
Brad Pitt
alec baldwin halyna hutchins jpeg
Jennifer Lopez, Josh Duhamel în Shotgun Wedding, Foto Profimedia (16) jpg
Diana Munteanu   Antena 1, arhiva personala (4) jpg
1 will smith jpg jpeg
swank8 jpg
Alina Eremia jpg
cabral si adela jpg
Rihanna, cină în rochie transparentă  Foto Profimedia (5) jpg
andreea banica4 fb jpg
1 0 britney spears profimedia 0308237502 2 jpg jpeg
1 divort angelina si jolie brad pitt jpg jpeg
kim kardashian 1 jpg
Gwen Stefani foto profimedia jpg
marina almasan 9 fb jpg
elizabeth taylor foto profimedia jpg
Andie MacDowell pe podium la Paris, Foto Profimedia (5) jpg