Blestemul Corbului. O altă tragedie pe modelul celei cu Alec Baldwin, în urma căreia şi-a pierdut viaţa Brandon Lee

22 octombrie, 2021
1 profimedia 0379055206 jpg jpeg

Hollywood-ul este gzuduit, astăzi, de tragedia care a avut loc pe platourile de filmare ale peliculei Rust, în New Mexico, acolo unde directoarea de imagine Halyna Hutchins a împuşcată mortal, din greşeală, de actorul Alec Baldwin, ca urmare a unei scene în care acesta folosea o armă.

Femeia a fost transportată de urgenţă la spital, dar a murit în urma rănilor severe, spre disperarea lui Alec Baldwin, care a fost traumatizat de eveniment.

Tragedia ne aduce aminte de una asemănătoare, care a avut loc în anul 1993 şi în urma căreia şi-a pierdut viaţa talentatul actor Brandon Lee. Fiul legendarului artist de arte marţiale Bruce Lee era, în acea perioadă, un star în devenire la Hollywood, înainte ca un accident la filmările pentru pelicula The Crown să-i curme viaţa. Mai erau opt zile până la sfârşitul filmărilor şi încă două săptămâni până când Brandon Lee urma să se căsătorească cu logodnica sa, Dianne Eliza Hutton, cu care avea o relaţie de trei ani.

Actorul filma o scenă în care personajul său era ucis de un răufăcător, când un glonţ care trebuia să fie orb, din arma folosită pe platouri, s-a dovedit a fi adevărat, acesta fiind tras în abdomenul starului de către acorul Michael Massee. Glonţul îi pătrunsese prin partea dreaptă a abdomenului şi-i perforase stomacul oprindu-se în şira spinării. Transportat imediat la un spital din Wilmington, North Carolina, Brandon este operat de urgenţă timp de şase ore, însă, în cele din urmă, este pronunţat decesul actorului de doar 28 de ani.

În urma anchetei, s-a concluzionat că a fost vorba despre o eroare fatală: după ce stocul de gloanţe oarbe pentru filmări se epuizase, cineva a venit cu ideea de a se folosi cartuşe goale, obţinute prin îndepărtarea manuală a gloanţelor din vârfurile cartuşelor obişnuite. În acest fel, acestea deveneau inofensive. Din neatenţie, cel care s-a ocupat de acest lucru a uitat un cartuş plin, care s-a nimerit în încărcătorul pistolului Magnum folosit la scena cu Brandon Lee.Recente pe Ok! Magazine

Hunter Biden, fiul cel mic al presedintelui Joe Biden   Profimedia (2) jpg
Printul Harry si Elton John   Profimedia (1) jpg
Adina Galupa Eady si sotul sau, muzicianul Frank Eady (4) jpeg
rocco siffredi iumor ep 7 sezon 13 foto Antena 1 jpg
luminita anghel jpeg
Brad Pitt
alec baldwin halyna hutchins jpeg
Jennifer Lopez, Josh Duhamel în Shotgun Wedding, Foto Profimedia (16) jpg
Diana Munteanu   Antena 1, arhiva personala (4) jpg
1 will smith jpg jpeg
Alina Eremia jpg
cabral si adela jpg
Rihanna, cină în rochie transparentă  Foto Profimedia (5) jpg
andreea banica4 fb jpg
1 0 britney spears profimedia 0308237502 2 jpg jpeg
1 divort angelina si jolie brad pitt jpg jpeg
kim kardashian 1 jpg
Gwen Stefani foto profimedia jpg