Boala incurabilă cu care modelul Gigi Hadid se luptă din adolescenţă. Afecţiunea duce la oscilaţii mari de greutate

20 mai, 2021
1 gigi hadid foto intro jpg jpeg

Gigi Hadid este una din cele mai populare modele din lume, dar de-a lungul timpului a fost criticată pentru oscilaţiile sale de greutate. Multă lume a crezut că vedeta nu are o disciplină alimentară, până când aceasta a dezvăluit că suferă de o boală incurabilă a tiroidei.

Sunt deja ┼čapte ani de c├ónd Gigi Hadid ┼či-a f─âcut debutul ├«n lumea modei, iar de atunci este de neoprit. Considerat─â una dintre cele mai frumoase modele din lume, Gigi s-a luptat de-a lungul timpului cu diverse critici, fiind catalogat─â c├ónd ÔÇŁgras─âÔÇŁ, c├ónd ÔÇŁprea slab─âÔÇŁ. 

Nu mult─â lume ┼čtie, ├«ns─â, c─â modelul sufer─â de o boal─â a tiroidei, Boala Hashimoto, incurabil─â, dar tratabil─â. Practic, corpul atac─â glanda tiroid─â, duc├ónd la tot felul de simptome greu de depistat. De altfel, Gigi a descoperit c─â sufer─â de aceast─â afec┼úiune dup─â v├órsta de 17 ani, la ceva timp dup─â ce a intrat ├«n industria modei.

stanga
dreapta
2 gigi hadid 1 jpg jpeg
1 gigi hadid foto intro jpg jpeg
4 gigi hadid foto jpg jpeg
5 gigi hadid intro jpg jpeg
6 gigi hadid2 jpg jpeg

Vedeta a dezvăluit că are Hashimoto în urmă cu câţiva ani, când a decis să rupă tăcerea, sătulă fiind de jignirile constante legate de corpul ei.

ÔÇŁAceia dintre voi care m-au catalogat ca fiind prea gras─â pentru industria modei vedeau, de fapt, efectele bolii: inflama┼úiile ┼či reten┼úia de ap─â. ├Än ultimii ani am urmat un tratament care s─â-mi reduc─â aceste simptome, dar ┼či alte semen precum oboseala extrem─â, probleme de metabolism, modul ├«n care corpul re┼úine apaÔÇŁ, a explodat pe Twitter ├«n urm─â cu c├ó┼úiva ani Gigi Hadid.

├Än acest moment, Gigi este la ad─âpost de orice energie negativ─â, canaliz├óndu-┼či toat─â energia c─âtre b─âie┼úelul ei de opt luni. 

Foto: Profimedia