Boala neştiută a lui Kim Kardashian. S-a întâmplat la prima sarcină: ” A fost atât de dureros că luni de zile nu am mai ieşit din casă”

16 aprilie, 2021
1 kim kardashian foto intro jpg jpeg

Kim Kardashian a vorbit de curând despre unul dintre cele mai grele momente ale vieţii ei. Din cauza unei afecţiuni numite preeclampsie, bruneta a luat foarte mult în greutate la prima sarcină, iar presiunea publică a adus-o în pragul unei căderi nervoase. Kim a  a arătat cu degetul presa tabloidă şi social media, spunând că i-au făcut viaţa un calvar în acea perioadă. 

Una dintre cele mai controversate vedete din lume, Kim Kardashian a mers mereu pe premisa ”câinii latră, caravana trece”, făcând munţi de bani impasibilă la ştirile vehiculate despre ea. Sau cel puţin aşa a dat impresia căci, iată, conform unei declaraţii neaşteptate, nu a fost niciodată imună la ”gura lumii”. 

După ce a vizionat recent documentarul ”Framing Birtney Spears”, axat pe modul în care presa şi paparazzi i-au afectat viaţa cântăreţei, fosta soţie a lui Kanye West a izbucnit în social media, unde a făcut o serie de mărturisiri surprinzătoare despre propria viaţă.

stanga
dreapta
2 kim kardashian 2 jpg jpeg
3 kim kardashian 3 jpg jpeg
4 kim kardashian 5 jpg jpeg
5 kim kardashian jpg jpeg
6 kim kardashian4 jpg jpeg
1 kim kardashian foto intro jpg jpeg

Vedeta a rememorat unul din cele mai negre perioade din viaţa ei, deşi trebuia să fie cel mai frumos: prima ei sarcină, în 2013. 

”În timpul sarcinii cu North, am suferit de preeclampsie, prin urmare mă tot umflam şi nu aveam ce să fac în privinţa asta. Am luat în greutate 27 de kilograme şi am născut cu şase săptămâni înainte de termen. Nu era zi de la Dumnezeu în care să nu plâng văzând ce se întâmplă cu corpul meu, anxietate sporită de presiunea constantă de a fi comparată cu ceea ce societatea consideră aspect de ”femeie însărcinată sănătoasă”. Presa mă compara cu balena Shamu! Pozele care apăreau cu mine în social media şi în tabloide mă făceau să mă simt aşa nesigură pe mine. Chiar ajunsesem să mă întreb cu teamă dacă voi mai reveni vreodată la dimensiunile iniţiale. Eram săptămânal făcută de ruşine cu tot soiul de imagini. Toate acestea mi-au doborât încrederea, a fost atât de dureros că luni de zile nu am mai ieşit din casă. M-a distrus perioada aceea”, a declarat Kim Kardashian, vizibil marcată de experienţa prin care a trecut în urmp cu opt ani.

”Eu, din fericire, am reuşit să folosesc frustrarea şi jena drept combustibil al motivaţiei care m-a făcut cine sunt astăzi, dar ar fi o minciună să spun că nu am fost afectată psihic. Spun toate acestea cu speranţa că oamenii care îi ridiculizează sau îi hărţuiesc pe alţii să-şi reconsidere atitudinea şi să devină mai înţelegători, mai empatici. Nu ştii niciodată prin ce trece o altă fiinţă în spatele uşilor închise”, a concluzionat Kim, aflată acum în plin proces de divorţ cu rapperul Kanye West. 

Foto: Profimedia