Bobonete, interzis de Pro TV? Show-ul comediantului nu va mai intra pe post VIDEO

6 mai, 2019
1 falsez pentru tine jpg jpeg

Anul trecut, imediat după ce s-a terminat „Ninja Warrior“, cei de la Pro TV anunţaseră că pe post va intra emisiunea „Falsez pentru tine“, filmată în vara lui 2018 şi prezentată de Mihai Bobonete.

Cu doar câteva zile înainte ca show-ul să debuteze la Pro TV, reprezentanţii postului au anunţat, după cum nota Pagina de Media, că „Falsez pentru tine“ nu mai intră în grilă: „ Duminica aceasta, 4 noiembrie, de la ora 20:00, PRO TV va difuza filmul «Parker». Show-ul «Falsez pentru tine» va fi lansat la o dată ulterioară“.

Acum, cei de la Cancan au aflat că Mihai Bobonete ar fi una dintre cauzele care au dus la amânarea la nesfârşit a show-ului „Falsez pentru tine“, despre care se spune că nu va mai fi difuzat niciodată! „Bobonete este bun pentru rolul lui din «Las Fierbinţi», dar când îşi depăşeşte atribuţiile, adică scrie scenarii sau când devine prezentator, devine plictisitor“, a spus unul dintre cameramanii de la Pro TV.

Potrivit sursei citate, se pare că emisiunea filmată în vara anului 2018 nu va mai fi difuzată niciodată de Pro TV, grila fiind completată cu alte show-uri şi filme.Recente pe Ok! Magazine

J Lo shopping (9) jpg
Ellen DeGeneres și Anne Heche jpg
anne heche profimedia 0424396442 jpg
iva1 jpg
Angelina Jolie (2) jpg
dan37 jpg
Anne Heche în moarte cerebrală jpg
Bennifer, Paris, hăituiți de paparazzi jpg
Iuliana Luciu DJ la Monaco Lucille (4) jpg
Catalin Scarlatescu a slabit la America Express jpg
kim kim yo jong gettyimages 951833242 jpg jpeg
Amber Heard și Johnny Depp jpg
anca turcasiu vara5 jpg
Brooklyn Beckham și Nicola Peltz (14) jpg
Loredana de vară (2) jpg
Melanie Griffith PNG
jan7 jpg
denise5 jpg