Bogdan Vlădău nu mai este burlac. Cât este de frumoasă femeia care l-a convins să-şi pună pirostriile!

9 august, 2017
Bogdan Vladau png

Bogdan Vlădău a renunţat ieri la viaţa de burlac. Pentru a intra şi el în rândul bărbaţilor la casa lor, vedeta şi-a luat inima în dinţi şi a dus-o pe iubita sa, modelul Gina Chirilă, la Starea Civilă. Alături i-a fost şi bunul său prieten, Victor Slav, care a surprins momentul în care cei doi îndrăgostiţi, alături de martori, se aflau în faţa ofiţerului de stare civilă.

image

A fost un eveniment discret, la care au participat doar apropiaţii cuplului, iar cei doi proapeţi soţi au fost uimitori. Emoţionaţi şi, în acelaşi timp, nerăbdători, Gina şi Bogdan au venit la Starea Civilă, în ţinute sclipitoare, pregătiţi să spună răspicat "DA". Cei doi formează un cuplu de aproape 4 ani şi s-au hotărât în sfârşit să-şi oficieze relaţia.

image

Vlădău, un bărbat râvnit de multe tinere domnişoare, le-a lăsat cu buza umflată după ce a semnat, ieri, actele de căsătorie cu frumoasa Gina, iar prietenii Victor Slav şi Aureliu Surulescu au surprins importantul moment: "Există miracole!! Azi Vlădău a zis DA!", a scris Slav pe Facebook în dreptul unei fotografii. Mai târziu, Vlădău a confirmat şi el faptul că, începând de pe 8 august, este un bărbat căsătorit:  "Am făcut-o!"

image

Cât despre ţinutele mirilor, au atras atenţia tuturor. În timp ce el a purtat un costum gri deschis foarte elegant şi ochelari de soare, ea a fost de-a dreptul superbă. Gina a optat pentru o rochie albă  foarte sexy, dintr-o dantelă semitransparentă şi cu o voaletă pe cap, look completat de un machiaj impecabil şi un coc stilizat. Imediat după ce a distribuit fotografiile de la cununie pe Facebook, proaspăta doamnă Vlădău a fost felicitată de fani.

image image

Foto: Facebook, InstagramRecente pe Ok! Magazine

Dana Savuica, pictorial impreuna cu sora ei, Gabriela Savuica   Sorin Stana, OK (4) jpg
Emma Raducanu decorata de Regele Charles   GettyImages 1245201010 jpg
Hailey Baldwin Bieberprofimedia 0679444425 jpg
brad pitt
paris si sotul
Oana si Mioara Roman jpg
Nicolae al Romaniei si sotia sa, Alina Maria, in port traditional bucovinean jpg
adela popescu
ben  jennifer 3 jpg
Fiica lui Kim Jong un, Ju Ae   Profimedia (1) jpg
andreea marin6 jpg
Catherine Zeta Jones
Hugh Jackman și soția sa, Deborra Lee Furness
Elizabeth Taylor 0  sursa   GettyImages jpg
denise si sotul
1 jennifer garner jpg jpeg
carmen bruma mircea badea jpeg
Anisia Gafton jpg