Brad Pitt către Angelina Jolie: "Copilul tău arată ca un criminal!" Este vorba despre Maddox?

18 august, 2022

Lucrurile iau o întorsătură din ce în ce mai urâtă în cazul Angelina Jolie-Brad Pitt. După ce au apărut în presă o serie de documente din cadrul anchetei realizate de FBI în 2016, după altercația dintre Brad Pitt și Maddox în timpul unei călătorii cu avionul particular, se conturează din ce în ce mai clar ce a dus la ruptura dintre cei doi soți.

Copiii cuplului, Maddox (13 ani), Pax (11 ani),  Zahara (9 ani), Shiloh (8 ani), şi gemenii Knox şi  Vivienne, de 6 ani, fac o murdărie de nedescris jpeg

Ei bine, aceste informații din cadrul anchetei au fost obținute în mod neoficial de unele publicații americane, înainte ca acestea să fie făcute publice de către cei de la FBI, la cererea Angelinei Jolie, actrița accesând dreptul la liberă informație. Jolie a înaintat o petiție în sensul acesta luna trecută, cerând documente din cadrul cazului investigat în anul 2016, în urma căruia Brad Pitt a fost găsit nevinovat.

Conform acestor documente, Angelina l-ar fi acuzat pe Brad că l-ar fi agresat nu doar pe fiul ei cel mare, Maddox, ci și pe ea, în cadrul zborului cu pricina. Mai mult, aceasta susține că actorul care era beat în timpul călătoriei ar fi turnat bere pe ea și ar fi molestat-o fizic, zgâlțâind-o puternic și reproșându-i că a distrus familia.

Astăzi, o nouă informație incredibilă legată de acel eveniment a fost făcută publică: Brad Pitt l-a jignit pe unul dintre fiii adoptați ai Angelinei, spunând că acesta arată ca un copil care a fost implicat într-un atac armat într-o școală americană, mai exact Liceul Columbine. "Arată ca un nenorocit de copil Columbine", ar fi spus Brad, cu referire la masacrul de la Liceul Columbine din anul 1999, în care doi elevi de clasa a XII-a au ucis 12 colegi de clasă și un profesor. Aluzia a fost făcută, cel mai probabil, la adresa lui Maddox, cel care l-a acuzat pe tatăl lui că l-a agresat în avion.

Angelina Jolie, Bradd Pitt și Maddox, la Premiile Oscar din 2013 jpeg

În raportul său final asupra anchetei, Departamentul pentru Copii și Familie din Los Angeles a concluzionat că Pitt, care a recunoscut anterior că are probleme cu alcoolul, nu a abuzat fizic pe niciunul dintre copiii săi. Pitt a fost, de asemenea, găsit nevinovat și de către agenții FBI care au anchetat cazul.

Foto: ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Emilia Popescu 1 jpg
Mihai Constantin, Liceenii vs Tatutu jpg
Kate Hudson, Matthew McConaughey, Profimedia (1) jpg
Melania și Donald Trump FotoJet (1) jpg
Jennifer Lopez în Hamptons, Profimedia (5) jpg
Laura Cosoi și familia sa jpg
Eva Longoria, Pprofimedia (4) jpg
Blake Lively GettyImages 2151190414 jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck la nuntă PNG
nunta Ianis Hagi si Elena Tanase cu flori de la Floraria Iris a lui Nicu Bocancea   Facenbook  (7) jpg
nunta Denis Dragus si Vanessa Dragus cu flori de la Floraria Iris a lui Nicu Bocancea   Facenbook (6) jpg
Vocea României sezonul 12 png
Salma Hayek alături de mama sa Diana Jiménez Medina în 2015, Profimedia jpg
FotoJet J Lo biclă jpg
Kim Kardashian, Profimedia (6) jpg
Ianis nuntă PNG
Iulia Vantur nunta lui Anant Ambani cu Radhika Merchant   Instagram (8) jpg
FotoJet Păunescu jpg