Brad Pitt către Angelina Jolie: "Copilul tău arată ca un criminal!" Este vorba despre Maddox?

18 august, 2022

Lucrurile iau o întorsătură din ce în ce mai urâtă în cazul Angelina Jolie-Brad Pitt. După ce au apărut în presă o serie de documente din cadrul anchetei realizate de FBI în 2016, după altercația dintre Brad Pitt și Maddox în timpul unei călătorii cu avionul particular, se conturează din ce în ce mai clar ce a dus la ruptura dintre cei doi soți.

Copiii cuplului, Maddox (13 ani), Pax (11 ani),  Zahara (9 ani), Shiloh (8 ani), şi gemenii Knox şi  Vivienne, de 6 ani, fac o murdărie de nedescris jpeg

Ei bine, aceste informații din cadrul anchetei au fost obținute în mod neoficial de unele publicații americane, înainte ca acestea să fie făcute publice de către cei de la FBI, la cererea Angelinei Jolie, actrița accesând dreptul la liberă informație. Jolie a înaintat o petiție în sensul acesta luna trecută, cerând documente din cadrul cazului investigat în anul 2016, în urma căruia Brad Pitt a fost găsit nevinovat.

Conform acestor documente, Angelina l-ar fi acuzat pe Brad că l-ar fi agresat nu doar pe fiul ei cel mare, Maddox, ci și pe ea, în cadrul zborului cu pricina. Mai mult, aceasta susține că actorul care era beat în timpul călătoriei ar fi turnat bere pe ea și ar fi molestat-o fizic, zgâlțâind-o puternic și reproșându-i că a distrus familia.

Astăzi, o nouă informație incredibilă legată de acel eveniment a fost făcută publică: Brad Pitt l-a jignit pe unul dintre fiii adoptați ai Angelinei, spunând că acesta arată ca un copil care a fost implicat într-un atac armat într-o școală americană, mai exact Liceul Columbine. "Arată ca un nenorocit de copil Columbine", ar fi spus Brad, cu referire la masacrul de la Liceul Columbine din anul 1999, în care doi elevi de clasa a XII-a au ucis 12 colegi de clasă și un profesor. Aluzia a fost făcută, cel mai probabil, la adresa lui Maddox, cel care l-a acuzat pe tatăl lui că l-a agresat în avion.

Angelina Jolie, Bradd Pitt și Maddox, la Premiile Oscar din 2013 jpeg

În raportul său final asupra anchetei, Departamentul pentru Copii și Familie din Los Angeles a concluzionat că Pitt, care a recunoscut anterior că are probleme cu alcoolul, nu a abuzat fizic pe niciunul dintre copiii săi. Pitt a fost, de asemenea, găsit nevinovat și de către agenții FBI care au anchetat cazul.

Foto: ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Klaus Iohannis si Carmen Iohannis in alb in America la New York 2022 (1) jpeg
meghan markle si johnny depp jpg
morone43 jpg
kate william profimedia 0725226423 jpg
Regina Letizia și Jill Biden în SUA jpg
Regina Consoartă Camilla jpg
william84 jpg
angelina jolie si shiloh jolie-pitt
Demi costum de baie jpg
neacsu12 jpg
Kaley Cuoco și Pete Davidson (13) jpg
DSC 4600 jpg
Gabriela Prisacariu Otil 2022 (3) jpg
sha10 jpg
marc2 jpg
eva31 jpg
trump10 jpg
Marilyn Monroe jpg