Brian Austin Green a povestit cum au comemorat actorii din "Beverly Hills, 90210" moartea lui Luke Perry

20 martie, 2019
1 brian austin green profimedia 0420649093 jpg jpeg

Personajul lui din serialul "Beverly Hills, 90210" era David Silver, marea iubire a Donnei, cea care a fost interpretată de actriţa Tori Spelling.

Actorul ajuns la 45 de ani a rupt, ├«n sf├ór┼čit, t─âcerea legat de moartea prematur─â a lui Luke Perry, starul care a plecat dintre noi pe 4 martie, la 52 de ani.

Brian Austin Green a vorbit pentru podcastul lui despre cum au primit el ┼či colegii lui din serialul "Beverly Hills, 90210" dipari┼úia celui care l-a jucat pe Dylan. Green a declarat c─â to┼úi s-au str├óns acas─â la actri┼úa Gabrielle Carteris, cea care a jucat-o pe Andrea ├«n serial, la ceea ce s-a vrut un priveghi al lui Luke Perry.

brian austin green luke perry jpg jpeg

"Au fost emoţii amestecate, deoarece, într-un fel, erai fericit să-i vezi pe toţi. Dar ocazia care ne strânsese împreună a fost una groaznică."

Iar modalitatea lui Brian de a-┼či lua r─âmas bun de la prietenul lui a fost una oarecum ciudat─â. 

"I-am trimis un mesaj dup─â ce am aflat c─â a murit, ┼čtiind, ├«n mod evident, c─â nu-mi va r─âspunde. Cumva, ┼čtiam c─â mesajul ajunge la el. ┼×tiu c─â ne prive┼čte de undeva de sus ┼či c─â ne z├ómbe┼čte", a ad─âugat Green.

"Luke era o persoan─â de genul acelora despre care n-ai fi g─âsit nimic r─âu de povestit", a conchis Green.