Brian May, chitaristul Queen: Acesta este lucrul care i-a salvat viaţa după infarctul suferit

26 mai, 2021
1 may jpg jpeg

Brian May a trecut printr-o experien┼ú─â pe care nu ar dori-o nim─ânui. Legenda rock m─ârturise┼čte c─â infarctul pe care l-a suferit a fost un imens semnal de alarm─â pentru el, dar ┼či o binecuv├óntare, fiindc─â l-a f─âcut mult mai con┼čtient de frumuse┼úea vie┼úii.

┼×i a explicat c─â exist─â un lucru pe care l-a f─âcut cu consecven┼ú─â ┼či despre care crede c─â i-a salvat via┼úa: bicicleta.

Chitaristul Queen în vârstă de 73 de ani ar fi putut muri în luna mai a anului trecut, spun medicii. A fost supus unei intervenţii chirurgicale, în urma căreia s-a simţit demoralizat.

stanga
dreapta
2 may jpg jpeg
3 brian may jpg jpeg

├Äns─â a ├«nceput s─â pedaleze, fapt care i-a redat pofta de via┼ú─â. Iat─â ce spune Brian: ÔÇŁM-a salvat cu adev─ârat. C├ónd ai dureri, ┼či am avut, m─â urcam pe biciclet─â ┼či m─â sim┼úeam om din nou.ÔÇŁ

Rocker-ul a explicat ├«n podcast-ul lui Kerry Ellis: ÔÇŁE greu acum, cu restric┼úiile astea, doar solicitarea fizic─â m─â ajut─â s─â fac fa┼ú─â situa┼úiei.ÔÇŁ

├Än luna februarie, May a m─ârturisit ┼či cum a sc─âpat de depresie: cu gr─âdin─âritul. ÔÇŁSunt norocos, verdele plantelor ├«mi calmeaz─â creierul, altfel cred c─â ar explodaÔÇŁ, spunea rocker-ul celebru.

Foto: Facebook