Brigitte, acuzată de rasism! Kamara, atacat frontal şi înjurat în ultimul hal: „Tu eşti marele african“

21 martie, 2019
1 kamara brigitte ferma 2019 jpg jpeg

După ce s-a certat cu Ioana Filimon şi Claduia Pavel, Brigitte este acum din nou în centrul unui scandal. După ce Kamara a luat sirop de arţar, fără a-i cere aprobarea lui Moroşanu, care este fermier şef, Brigitte s-a enervat şi a pornit un adevărat scandal.

Mai întâi, i-a spus lui Moroşanu ce a făcut Kamara, după care au intrat într-un schimb dur de replici, fix înainte de a ieşi din casă.

„Bă, da’ ce pute a bălegar pe aici. Vai“, a spus Kamara, lucru care a deranjat-o pe Brigitte: „Unii se mai duc şi mai fac şi curăţenie la vacă. Adică eu, eu fac curat de obicei, să ştii. Nu tu“.

„Da, ai dreptate. Tu eşti măcelar şef, eşti inginer, eşt bucătar“, i-a replicat Kamara, lucru care a deranjat-o şi mai tare pe Brigitte, iar vorbele ei au avut nevoie de cenzură: „Păi uită-te pe net când ieşi afară şi o să vezi că nu mint. Tu eşti marele african. Marele... Dintre noi doi, eu nu am minţit. Dar tare mă îndoiesc că tu minţi şi te umfli. Îţi arăt şi diplomele, băi. Băga-mi-aş picioarele Dă-te-n...“.

„Ăsta-i nivelul. Diplomele nu îţi dau caracter“, a replicat din nou Kamara, după care s-a plâns concurenţilor că a fost victima unui atac rasist: „Frate, ţi se pare normal chestia asta cu rasismul?“. „Da, Brigitte l-a jignit pe Kamara destul de urât“, a fost răspunsul dat de Cătălin Moroşanu, care a spus însă că nu vrea să se bage între ei şi că îi lasă să îşi rezolve singuri problemele.

brigitte kamara jpg jpeg

După care, Kamara şi Brigitte au ajuns din nou faţă în faţă, iar spiritele s-au încins din nou. „Ce ai pus azi dimineaţă? Ce ai spus? Aia ţi se pare glumă? Eu nu sunt Ilie, Ilie a fost soţul tău. Nu e ok. Ai zis «Băi, africanule». Nu ai zis nimic de poveşti. Ai zis «Africanule, boschetarule». Nu ai zis asta? Privesc şi mă uimesc cât de nebuni pot fi unii. Dacă am ajuns cu chestii rasiste, deja e mult. Pentru mine, cel puţin“, a spus Kamara.

Apoi, Brigitte a încercat să se apere: „Aşa îi jignesc eu pe toţi, inclusiv pe Ilie. Aşa vorbeam cu toată lumea. Dar nu e altă culoare, să zici tu că aş fi rasistă. Aşa jignesc eu. Ce contează că nu e ok? Am venit aici cu bune şi cu rele, trebuie să le iei la pachet. Am zis «Du-te cu poveştile tale din Africa». Nu am zis «Africanule»“.

Seara, însă, Kamara şi Brigitte s-au împăcat, după ce fosta soţie a lui Ilie Năstase şi-a pierdut Bibllia şi a început să plângă, iar cântăreţul a găsit obiectul pierdut şi a îmbrăţişat-o pe concurentă, încercând să o aline.