Brigitte Macron, paradă fashion la Summitul NATO. Prima Doamnă a Franței, mult mai șic decât Jill Biden

30 iunie, 2022

Face ea ce face și tot reușește să fie una dintre cele mai șic neveste de politicieni. Este vorba despre Brigitte Macron, soția în vârstă de 69 de ani a președintelui Franței, Emmanuel Macron.

brigitte profimedia 0703853077 jpg

Aflată alături de soțul ei la Summitul NATO de la Madrid, Prima Doamnă a Franței a schimbat ținute după ținute, una mai elegantă decât alta, fiind, fără să exagerăm, cea mai șic dintre doamnele prezente la importanta întâlnire politică din capitala Spaniei. 

Ieri seară, la cina formală care a avut loc la Muzeul Prado din Madrid, soția președintelui francez a purtat o superbă rochie bleu, peste genunchi, cu un model retro, completată de o pereche de pantofi maro.

Puțin mai devreme, în aceeași zi, Brigitte a purtat un costum alb cu bluză și pantaloni pană, la o acțiune organizată de Regina Letizia a Spaniei la muzeul Regina Sofia din Madrid. 

brigitte macron profimedia 0703968017 jpg

Asta după ce la dineul din prima zi a Summitului, oferit de Regii Spaniei la palatul regal din Madrid, Brigitte a surprins plăcut cu o rochie fludă, de vară, într-o nuanță specială de turcoaz. 

Este clar că doamna Macron este una dintre cel mai bine îmbrăcate soții de lideri ai lumii, fiind un exemplu, poate, și pentru soția președintelui american Joe Biden, Jill, care a dezamăgit în materie de fashion la acțiunile la care a luat parte până acum, la Madrid.

jill biden profimedia 0703763229 jpg

Foto: ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

iva1 jpg
Angelina Jolie (2) jpg
dan37 jpg
Anne Heche în moarte cerebrală jpg
Bennifer, Paris, hăituiți de paparazzi jpg
Iuliana Luciu DJ la Monaco Lucille (4) jpg
Catalin Scarlatescu a slabit la America Express jpg
kim kim yo jong gettyimages 951833242 jpg jpeg
Amber Heard și Johnny Depp jpg
anca turcasiu vara5 jpg
Brooklyn Beckham și Nicola Peltz (14) jpg
Loredana de vară (2) jpg
Melanie Griffith PNG
jan7 jpg
denise5 jpg
ale3 jpg
Serena Williams (2) jpg
am5 jpg