Brigitte Macron, probleme cu echilibrul pe pantofii stiletto. S-a ţinut de Carmen Iohannis să nu cadă

25 august, 2017
macron si iohannis bucuresti muzeul satului 6 jpg jpeg

Joi la ora prânzului, Emmanuel Macron şi soţia sa soseau în prima lor vizită oficială la Bucureşti, de altfel una scurtă, de doar 8 ore. Au fost întâmpinaţi cu onoruri de Klaus şi Carmen Iohannis, au ascultat imnul Franţei şi cel al României, s-au fotografiat, după care au trecut la discuţii, ca mai apoi să viziteze împreună unul dintre cele mai frumoase locuri din Capitală, Muzeul Satului.

image

Pentru aceasta ocazie, doamna Iohannis a schimbat ţinuta cu o rochie destul de asemănătoare cu cea purtată la prânz, de data aceasta de un alb imacular şi la fel de interesantă. A purtat o rochie deasupra genunchiului cu fusta în cloş, fără mâneci şi cu spatele în V, la care a asortat o pereche de sandale cu toc pătrat, mai confortabile pentru o plimbare pe poteci pe alocuri pietruite.

image

Spre deosebire de ea, Brigitte Macron a păstrat aceeaşi rochie strâmtă, la fel de scurtă, de un negru intens şi pantofii cu toc înalt care i-au cam dat bătăi de cap.

image

Preşedintele României şi soţia sa au fost atât gazde, cât şi ghizi pentru omologii lor francezi în vizita în care au putut vedea casele tradiţionale româneşti, ceramica de Horezu, au ascultat muzică din folclor,  s-au întâlnit cu meşteşugari şi chiar au primit cadouri. În timp ce Emmanuel a fost surprins cu o cană sculptată, simbol al puterii şi ouă încondeiate, Prima Doamnă a primit o lădiţă de zeste în miniatură şi o farfurie din ceramică de Horezu.

image

De altfel, Prima Doamnă a fost plăcut impresionată de tot ceea ce a văzut, de la ii lucrate manual, la obiecte de design şi chiar casele tradiţionale, făcând faţă cu brio provocării de a merge pe tocuri cui pe potecile pietruite, chiar dacă s-a dezechilibrat de mai multe ori.

Cei doi preşedinţi, dar şi soţiile lor, au fost primiţi cu zâmbetul pe buze de către meşteşugari, unul dintre ei chiar a purtat o discuţie cu Macron şi i-a strâns mână timp de câteva secunde bune, în semn de apreciere, de asemenea, preşedintele francez fiind flatat de darurile primite şi făcând o promisiune - că vine şi la anul în ţara noastră. Şi Brigitte a părut că s-a înţeles de minune cu omoloaga sa româncă, ba mai mult, cele două chiar au mers braţ la braţ prin Muzeul Satului, tocmai pentru că Prima Doamnă a Franţei a avut probleme cu echilibrul pe pantofii cu toc subţire, iar Carmen a susţinut-o fizic spre sfârşitul vizitei.

image

Video: Emmanuel Macron FacebookRecente pe Ok! Magazine

liz -hudson
Catherine Zeta Jones si fiul4 jpg
Contesa de Wessex, Getty (1) jpg
Eva Longoria și Victoria Beckham (2) jpg
theo
afis al bano romina power jpeg
Kirstie Alley, Getty (2) jpg
Monica Anghel FOTO Instagram
cristina spatar a fost ceruta in casatorie in dubai 1 jpg
oana roman jpg
Marc Anthony și Nadia, Getty (2) jpg
1 obama jpg jpeg
Amal Clooney si George Clooney la gala Kennedy Center de la Casa Alba   profimedia 0742223553 jpg
Bennifer în căutarea bradului perfect, Profimedia (5) jpg
Kate Middleton, Prințesa Diana1 jpg
Diana Dumitrescu si Denise Rifai, duelul celor doua ladies in red jpg
traistariu
Brigitte si Emmanuel Macron la dineul de stat oferit la Casa Alba de Jill si Joe Biden  profimedia 0741774325 jpg