Britney Spears mărturisește că tatăl său i-a distrus viața sexuală. ”Grasă și incapabilă”, cele mai frecvente jigniri

5 mai, 2022

O tinerețe de coșmar a trăit Britney Spears. Tatăl său este figura marcantă care i-a zguduit adolescența, dar și evoluția.

Britney Spears (6) jpg

Fiindcă traumele copilăriei greu pot fi uitate și depășite. Ca dovadă, artista și acum resimte vorbele usturătoare pe care propriul părinte i le adresa.

În ciuda faptului că a fost vedeta familiei și cea care a adus sume consistente la bugetul comun, Jamie Spears a avut grijă să-i îngenuncheze spiritul.

Britney Spears (5) jpg

Căci, potrivit solistei, cuvintele grele ale bărbatului i-au impactat întreaga viață. Faptul că i-a retezat încrederea în sine încă de când mică i-a afectat inclusiv viața sexuală ulterioară.

Britney Spears (7) jpg

Starul pop a dezvăluit că tatăl său o numea constant ”grasă” și ”incapabilă”. Artista a publicat o fotografie cu ea de când avea 13 ani și a notat: ”Cel mai tare mă durea că tata îmi spunea mereu că sunt grasă și că nu sunt bună de nimic. Mereu mă obliga să mă străduiesc, dar niciodată nu era destul”.

Britney Spears (8) jpg

”Mi-a distrus esența, existența, încrederea, speranța, copilul interior. Chiar și viața sexuală! A fost distrusă complet. M-a făcut să mă simt urâtă, așa că am fost. Poate că am devenit rebelă fiindcă tot timpul eram obligată să fiu drăguță și perfectă. Așa că am căzut în extrema cealaltă și am devenit sălbatică și năbădăioasă.”

Artista ajunsă la 40 de ani spune că în sfârșit se simte drăguță din nou. Se simte de parcă iarăși ar avea 13 ani, posibil vârsta la care creierul său a fost cel mai traumatizat. Starul a început să facă pace cu copilul său interior acum, când a scăpat de odioasa tutelă a lui Jamie Spears.

Britney se pregătește să devină mamă din nou și să se ocupe de familia pe care a întemeiat-o cu iubitul și logodnicul său, Sam Asghari.

britney spears insarcinata din nou si sam asghari parinti jpg

”Mă simt așa bine cu mine acum. Am încetat să mă mai străduiesc să fac totul bine și am pășit într-o lume cu totul nouă”, mai spune blondina.

Cu toate acestea, e de părere că abuzurile emoționale rămân pentru totdeauna în interiorul victimei, chiar dacă învață să le ignore și să le depășească.Recente pe Ok! Magazine

Elena Chiriac Oana Ciocan Survivor jpg
sim11 jpg
Sharon Stone la Cannes (9) jpg
irina17 jpg
profimedia 0693762063 jpg
Rosie Huntington Whiteley și Jason Statham OK Magazine jpg
profimedia 0693865712 jpg
cib9 jpg
Carla Bruni Sarkozy la Cannes (2) jpg
Kylie Minogue Cannes (7) jpg
Olivia vacanta 7 jpg
kat111 jpg
FotoJet (22) jpg
andreea311 jpg
kourtney kardashian travis barker (1) jpg
Irina Mohora (1) jpg
putin82 jpg
Majda Aboulumosha si Ruxandra Ion jpg