Bursucu', vacanţă în Dubai: "Ne-am distrat, ne-am bronzat"

7 ianuarie, 2022
4 teo59 jpg jpeg

Teo Trandafir şi Bursucu se reîntorc pe sticlă cu multe amintiri din vacanţa bifată. Dacă Teo şi-a reîncărcat bateriile la munte, Bursucu s-a relaxat în Dubai.

“M-am bucurat alături de familie de o vacanţă de vis în Dubai, o vacanţă pe care o aşteptăm de 2 ani de zile! Am vizitat aproape tot ce se putea vizita, ne-am distrat, ne-am bronzat, am văzut cel mai frumos foc de artificii de pe pământ în noaptea dintre ani şi m-am relaxat alături de familie.  Acum abia aştept să revenim în casele telespectatorilor, în noul sezon <Teo Show> vin cu forţe proaspete, sunt gata de distracţie”, spune Bursucu. 

“Ştiţi cum sunt vacanţele la noi? Primele zile sunt cele în care te odihneşti, după care începe dorul de telespectatori, de colegi, de emoţia directului, de invitaţi. Acum, că vacanţa e o nouă frumoasă amintire, numărăm orele până la acel <trei, doi, unu, suntem pe post!> auzit zilnic în cască. De pe 10 ianuarie, cu bucurie, va aşteptăm la un show zilnic, construit cu muncă şi entuziasm de o echipă din care fac parte şi pe care o iubesc!”, adaugă Teo Trandafir. 

În ediţia ”Teo Show” de luni vom afla chiar de la Ioana Năstase detaliile împăcării cu Ilie Năstase, vom putea intra în casa cea nouă a Alinei Laufer, prin intermediul vedetei care şi-a dorit să împărtăşească telespectatorilor emisiunii Teo Show bucuria “noului cuib”, iar Vica Blochina ne împărtăşeşte din experienţele vacanţei petrecute în Thailanda. De asemenea, Simona, Ioana şi Anastasia Dichiseanu vor sta la poveşti cu Teo şi Bursucu la început de an. Dar surprizele nu se opresc aici.Recente pe Ok! Magazine

Jackie Kennedy 0 profimedia 0418251506 jpg
J Lo shopping (9) jpg
Ellen DeGeneres și Anne Heche jpg
anne heche profimedia 0424396442 jpg
iva1 jpg
Angelina Jolie (2) jpg
dan37 jpg
Anne Heche în moarte cerebrală jpg
Bennifer, Paris, hăituiți de paparazzi jpg
Iuliana Luciu DJ la Monaco Lucille (4) jpg
Catalin Scarlatescu a slabit la America Express jpg
kim kim yo jong gettyimages 951833242 jpg jpeg
Amber Heard și Johnny Depp jpg
anca turcasiu vara5 jpg
Brooklyn Beckham și Nicola Peltz (14) jpg
Loredana de vară (2) jpg
Melanie Griffith PNG
jan7 jpg