Cabral s-a apucat de cântat. Prezentatorul TV a lansat un proiect muzical cu trei DJ

20 august, 2019
1 the hollygoodgang 5 jpg jpeg

Cabral a început să ia cu asalt festivalurile din România. Prezentatorul TV a lansat la Awake Festival proiectul muzical la care lucrează de mai bine de doi ani - The HollyGood Gang, format din trei DJi, dintre care unul şi MC, care abordează un stil de mix în care starea publicului contează cel mai mult. 

„Proiectul The HollyGood Gang include trei Dj, dintre care unul (eu) e şi MC. Lucrăm de doi ani la proiectul ăsta, am trecut prin multe faze cu el, am ajuns astăzi la forma asta, o formulă care la Festivalul Awake a rupt. Punem un amestec de piese vechi, unele originale şi altele remixate, la care adăugăm beat-uri şi piese noi. Suntem adepţii Open Format, un stil de mix în care cel mai mult contează starea şi distracţia publicului şi nu demonstrarea unor abilităţi nemaivăzute de Dj.”, a spus Cabral.

Reprezentaţia de la festival a fost prima în această formulă pentru The HollyGood Gang, iar foarte mulţi tineri s-au distrat pe muzica mixată de cei trei DJi la castelul Teleki. Despre debutul lor, Cabral ne-a spus că a fost ca un examen de absolvire.

the hollygoodgang 1 jpg jpeg

„Colegii mei, Mihai FaiboX Ciupitu şi Robert Nepotu' Graur au peste 20 de ani de muzică în spate, eu am peste 20 de ani de experienţă cu microfonul... plus ceva background de Dj amator. Am pornit nebunia asta de fun pentru că ne place muzica şi pentru că avem şi experienţa necesară să facem oamenii <<să mişte>>. Gig-ul de la Awake a fost primul eveniment mare la care am participat, a fost un fel de examen de absolvire pentru noi... nu ştiam dacă vom reuşi să punem în aplicare chimia dintre noi trei, astfel încât cei din public să uite de orice altceva şi să se distreze. Dar a funcţionat, a fost foarte aglomerat la setul nostru, oamenii s-au distrat ca nebunii”, spune Cabral.Recente pe Ok! Magazine

Jennifer Lopez profimedia 0763727806 jpg
Kim K (1) jpg
Xi si Putin la un summit in Uzbekistan FOTO EPA EFE jpg
Rupert Murdoch și viitoarea a cincea soție, Profimedia (6) jpg
sebastian topescu baiatul lui cristian topescu jpg
Angela Similea1 (1) jpg
Lenny Kravitz și Ana Paula Valle, Profimedia (2) jpg
Chris Norman Smokie jpg
Bruce Willis și familia png
Elvira Deatcu (3) jpg
FotoJetGarner jpg
Jennifer Aniston  (2) jpg
FotoJetJ Lo hot jpg
1 andra maruta copii jpg jpeg
Brigitte Macron, pe șantierul catedralei Notre Dame FOTO Profimedia
cub alina sorescu png
Dinu si Jean Gavril despre America Express   foto Sorin Stana, OK (1) jpg
Pique