Calina Roman, la un pas de operaţie din cauza unor probleme de sănătate. Mama ei a dat detalii: Am fost la doctor să vedem cum stă cu stomacul”

11 martie, 2021
1 screen shot 2021 03 11 at 09 30 08 png png

După ce în urmă cu câteva luni i-a luat foc bucătăria, Calina Roman trece acum prin alte greutăţi, având probleme serioase cu sănătatea. Mama ei, Catinca Roman, a dezvăluit că tânăra se simte foarte rău şi e posibil să ajungă la intervenţie chirurgicală.

Calina Roman este una dintre cele mai urmărite ”fete de oraş”, bucurându-se de o popularitate considerabilă, mai ales după ce a participat la competiţia ”Bravo, ai stil”. Nepoata Oanei Roman, în vârstă de aproape 22 de ani, are, de asemenea, priză la sexul opus, iar celebritatea îi deschide multe porţi.

screen shot 2021 03 11 at 09 29 21 png png

Cu toate acestea, în ultima vreme nu s-a prea putut bucura de avantajele vieţii sale frumoase, întrucât a întâmpinat mai multe dificultăţi. După ce la începutul anului povestea terifiată cum i-a luat foc bucătăria, aceasta ieşind în stradă pentru a cere ajutor, acum are probleme de sănătate.

Mama ei, Catinca Roman, a dat detalii despre starea de sănătate a fiicei sale într-un interviu Antena Stars.

Are probleme cu vezica biliară şi, probabil, gastrită. Am fost la doctor şi o să mergem din nou să vedem mai exact, să facă o investigaţie, să vedem exact cum stă cu stomacul şi să decidem ce se întâmplă cu vezica biliară, dacă trebuie îndepărtată sau nu. A avut dureri, s-a simţit foarte rău”, a explicat Catinca.

screen shot 2021 03 11 at 09 28 33 png png

Are problema asta de mai mult timp, cred că a moştenit-o de la mine şi de la mama, că după cum ştiţi şi mama s-a operat de bilă acum ceva timp. Medicul i-a spus că are o problemă la bilă, este ductată, adică nu are forma pe care ar trebui să o aibă şi în urma acestei investigaţii urmează să stabilim dacă bila trebuie extrasă sau nu. (…) Nu îi e teamă de intervenţie, pentru că oricum se face laparoscopic şi recuperarea e extrem de rapidă”, a mai dezvăluit mama Calinei Roman.

Foto: InstagramRecente pe Ok! Magazine

Florin Ristei și Ilona Brezoianu RAP00553 jpg
Shania Twain  jpg
Pamela Anderson, Profimedia jpg
Smiley   Culoarea ta (3) jpg
8 dicaprio profimedia 0497558825 jpg jpeg
Brigitte Macron jpg
la premiera filmului Hai, Romania (1) jpg
HELLO CHEF   SEZONUL 7   Diana Munteanu 5 jpg
Bradley Cooper (3) jpg
Naomi Campbell și Mohammed Al Turki GettyImages 1358842872 jpg
Ilinca Vandici si Teo Trandafir Follow us! Kanal D2 jpg
Iuliana Tudor foto Marius Baragan 88264c jpg
Diana Șucu a creat  mărțișoare origami cu copii 2
Miranda Kerr a nascut (2) jpg
Shogun 1 jpg
Ella Blue, fiica lui John Travolta  profimedia 0848785430 jpg
Rishi Sunak GettyImages 1242176390 jpg
Margot Robbie și Brie Larson la SAG Awards GettyImages jpg