Cameron Diaz vorbeşte deschis despre decizia ei de a părăsi Hollywoodul acum 6 ani. Îşi doreşte să revină?

10 august, 2020
1 cameruna gettyimages 1150396081 jpg jpeg

Sunt 6 ani de când a spus "Adio!" Cetăţii Filmului. A făcut-o la sensibila vârstă de 41 de ani, când sex simbolurile încep să fie, încet încet, scoase la pensie de crudul Hollywood, iar ofertele de roluri nu mai sunt aceleaşi ca înainte. Ce spune acum, la 47 de ani, Cameron despre decizia ei şi noua viaţă pe care a ales-o?

Diaz a ales să fie sinceră legat de acest subiect într-o conversaţie cu Gwyneth Paltrow pentru site-ul celei din urmă, Goop. "M-am retras pentru că pur şi simplu am hotărât că vreau altceva de la viaţa mea", a declarat Cameron. "Am considerat că petrecusem suficient timp muncind, făcând filme. Simţeam că nu mai am loc pentru viaţa personală. Această renunţare la cariera de la Hollywood mi-a dat multă linişte şi pace. În sfârşit, am grijă de mine însămi", a spus ea cu satisfacţie.

"Când filmezi pentru o peliculă, viaţa îţi este acaparată. Munceşti 12 ore pe zi vreme de mai multe luni, viaţa îţi este dată peste cap şi nu ai ai timp de nimic altceva. Alţii decid pentru tine. Dar eu am simţit nevoia acută de a-mi pune în ordine lucrurile din viaţa mea, aşa cum doream eu, nu cum îmi spuneau alţii că trebuie să o fac. De-asta acum simt o linişte interioară extraordinară, exact ce mi-am dorit", a concluzionat Cameron, care a mai spus că nu crede că se va întoarce, cel puţin prea curând, în faţa camerei de filmat pentru o nouă producţie. Decizia ei de a se retrage i-a adus şi împlinirea în viaţa personală. În acelaşi an al retragerii l-a cunoscut pe Benji Madden, prin prietena ei foarte apropiată Nicole Richie, căsătorită cu fratele lui Benji. Pe 5 ianuarie 2015 Cameron s-a măritat cu Benji în cadrul unei ceremonii iudaice desfăşurate în casa ei din Beverly Hills. Iar anul acesta cei doi au devenit părinţii unei fetiţe, numite Raddix, venită pe lume cu ajutorul unei mame surogat.

Foto: Getty ImagesRecente pe Ok! Magazine

Prințesa Rajwa a Iordaniei Foto Profimedia (2) jpg
Bon Jovi Familie PNG
nunta gimnastei Larisa Iordache cu Cristian Chirita   Instagram  (4) jpg
FotoJet Elisabeta și Jeanette jpg
Razvan Simion și Daniel Pavel nunți colaj jpg
Pepe și Yasmine nunta, Instagram (6) (1) jpg
Dan Negru jpg
Disney   Becoming Karl Lagerfeld   Daniel Bruhl Theodore Pellerin (3) jpg
FotoJet Feli jpg
FotoJet Năstase jpg
George Clooney si Amal jpg
jennifer lopez ben affleck casa noua profimedia getty jpg
FotoJet Harper jpg
Mihai Morar Daniel Buzdugan jpeg
Angelina Jolie pe Boadway, Profimedia (6) jpg
FotoJet Demi jpg
Christina Applegate a primit o stea pe Hollywood Walk of Fame FOTO Profimedia
Lady Gaga jpg