Camila Cabello şi Ed Sheeran, printre artiştii care vor cânta la concertul pentru Ucraina: ”Cu toţii avem o responsabilitate”

23 martie, 2022
1 fotojet 23 jpg jpeg

Un mare concert pentru Ucraina este programat pe 29 martie la Birmingham, în Anglia. Show-ul doreşte să strângă bani pentru ajutorarea ucrainenilor aflaţi în plin război cu Rusia.

În spectacolul live care va ţine două ore vor cânta Emeli Sandé, Gregory Porter şi Snow Patrol, Camila Cabello şi Ed Sheeran. Artiştii şi-au exprimat interesul de a ajuta la strângerea de fonduri pentru cei afectaţi de invazia Rusiei în Ucraina, pe fondul conflictului în curs dintre cele două ţări est-europene.

„Mi se frânge inima pentru poporul Ucrainei”, a împărtăşit Camila într-o declaraţie, explicând că „Pe măsură ce refugiaţii din Ucraina se alătură milioanelor altor persoane strămutate de pe tot globul, cu toţii avem o responsabilitate. Una dintre cele mai mari nevoi este să obţinem fonduri pentru organizaţiile care pot deservi aceste comunităţi în mod direct, aşa că ne concentrăm eforturile pentru a face asta cât mai repede.”

Românii sunt un exemplu în acest sens. Ei sunt primii europeni care au organizat deja un astfel de demers. La show-ul ”We are one”, concert caritabil în sprijinul Ucrainei, mobilizarea de pe Arena Naţională a fost masivă şi cu rezultate remarcabile: donaţii de 3,7 milioane de lei.

Aproape 35.000 de persoane au participat la concertul caritabil pentru ajutorarea refugiaţilor din Ucraina. Performanţa muzicală a durat aproape opt ore. Suma strânsă în urma concertului se ridică la 3,7 milioane de lei (750.000 de euro). Banii strânşi vor fi donaţi către Crucea Roşie care va ajuta, la rândul său, pe refugiaţii ucraineni ajunşi în România.Recente pe Ok! Magazine

Madalina Ghenea stil colanti sexy (1) jpg
Nadine jpg
Ben Affleck weekend jpg
Sylvester Stallone alaturi de sotia Jennifer Flavin si fiica sa FOTO EPA-EFE
Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc (5) jpg
michael diuglas catherine zeta jones GettyImages 450140000 (2) jpg
cam87 jpg
rares9 jpg
Klaus Iohannis si Carmen Iohannis in alb in America la New York 2022 (1) jpeg
meghan markle si johnny depp jpg
morone43 jpg
kate william profimedia 0725226423 jpg
Regina Letizia și Jill Biden în SUA jpg
Regina Consoartă Camilla jpg
angelina jolie si shiloh jolie-pitt
Demi costum de baie jpg
neacsu12 jpg
Kaley Cuoco și Pete Davidson (13) jpg