Care e starea de sănătate a Irinei Loghin după ce soţul ei a fost depistat cu coronavirus. Artista are 81 de ani

28 august, 2020
3 irina loghin coronavirus jpg jpeg

Irina Loghin a dezvăluit că soţul său a fost depistat cu coronavirus. Artista în vârstă de 81 de ani a decis să se testeze şi ea deoarece a intrat în contact direct cu el. Nu are niciun simptom, se simte destul de bine!

Ion Cernea, soţul Irinei Loghin, a fost depistat cu COVID-19. Artista de 81 de ani se află în spital, s-a internat pentru o scurtă perioadă, până va afla rezultatul. Aceasta a povestit că soţul a mers pe litoralul românesc, iar apoi a făcut testul care a rezultat că este pozitiv, asimptomatic. 

"Am venit să fac toate analizele pentru că soţul meu a ieşit cu coronavirus, asimptomatic. A fost Ciprian cu el pe la mare şi acum indiferent cum o să iasă, sunt asimptomatică sigur. Am miros, nu tuşesc, nu am febră, am poftă de mancare. Vreau să mă asigur să fac investigaţiile la spital care trebuie.", a declarat Irina Loghin la România TV.

stanga
dreapta
3 irina loghin coronavirus jpg jpeg
2 irina loghin si sotul jpg jpeg

"Chiar testele care au iesit, am aflat că trebuie să faci 2-3 teste, este ceva o neînţelegere între toate testele, multumesc lui Dumnezeu mă simt bine, am poftă de mâncare nu am probleme şi e bine ca am venit si eu. Îmi vine să ies pe geam să plec că nu-mi place să stau închisă, e un parc aşa frumos în curtea spitalului. Felicitari pentru spital. E ordine şi curăţenie eu credeam că e îngăleală, este ordine ordine, parcă nu sunt internaţi oameni pe aici.", a mai spus Irina Loghin.

2 irina loghin si sotul jpg jpeg

Foto: ClickRecente pe Ok! Magazine

Amber (2) jpg
lili22 jpg
Talulah Riley și Elon Musk jpg
Shakira (4) jpg
ric3 jpg
Carmen Iohannis tinute Madrid jpg
DJ markus Schulz Untold si Adina Butar copil Miami (7) jpg
Adrian Nastase in Grecia jpg
Mihail Gorbaciov ultimul lider sovietic (5) jpg
Cristina Balan si a retras copiii cu sindrom Down de la scoala (1) jpg
alberts30 jpg
Vera Wang jpg
perju20 jpg
1 paul de romania jpg jpeg
liot2 jpg
begona gomez profimedia 0703879614 jpg
brigitte profimedia 0703853077 jpg
allen jpg