Care era motivul pentru care lui JFK Jr. îi plăcea să se îmbrace în femeie. Ce a dezvăluit hairstylist-ul său: ”Nu era o damă atrăgătoare”

3 iunie, 2021
1 profimedia 0485683715 jpg jpeg

Secretele lui JFK Jr. dezvăluite în noua carte ”Moştenitorii Kennedy”. Se pare că JFK Jr. obişnuia să se îmbrace în femeie ca să evite paparazzi şi folosea droguri recreaţionale.

Noua carte prezintă aspecte neştiute din viaţa lui JFK Jr. Autorul cărţii, J. Randy Taraborrelli a stat de vorbă cu Lenny Holtzman, un stilist cu vechime la celebra familie Kennedy.

Iar acesta a dezvăluit: ”JFK mă suna să-i aduc la aeroport bicicleta şi hainele în care să se poată deghiza. Îi duceam şi rochie, şi perucă. Se schimba la toaleta doamnelor, se urca pe bicicletă şi scăpa de paparazzi.

Nu-l recunoşteau. Nu era o femeie atrăgătoare. Uneori, râdeam atât de mult de el, că făceam pipi pe mine.”

InStyle notează că de regulă JFK Jr. era oarecum relaxat în prezenţa presei, însă femeile din viaţa lui l-au făcut mai riguros în ceea ce priveşte acest aspect şi începuse să se ferească mai mult. Mai ales după ce s-a însurat cu Carolyn Bessette, care nu se simţea deloc în largul său în faţa camerelor intruzive.

Fox News relatează că la un moment dat, în carte, se dezvăluie că JFK Jr obişnuia să folosească droguri recreaţionale, în compania prietenului său John Perry Barlow. ”John dorea să experimenteze viaţa diferit, şi din altă perspectivă”, ar fi mărturisit Barlow.

Foto: ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Connect R Arene 9 iun 2024 4678 jpg
FotoJet Ben jpg
Oprah jpg
Joe Biden, captură video
Al Di Meola jpg
FotoJet Bradley jpg
Rihanna, look nou, Profimedia (4) jpg
Ben Affleck și Jennifer Lopez, profimedia 0774735387 jpg
Tudor Constin Altceva cu Adrian Artene png
gimnasta Diana Bulimar   pictorial OK, Sorin Stana (1) JPG
Bon Jovi Familie PNG
nunta gimnastei Larisa Iordache cu Cristian Chirita   Instagram  (4) jpg
Dan Negru jpg
Disney   Becoming Karl Lagerfeld   Daniel Bruhl Theodore Pellerin (3) jpg
FotoJet Feli jpg
FotoJet Năstase jpg
George Clooney si Amal jpg
jennifer lopez ben affleck casa noua profimedia getty jpg