Carmen Brumă împlinește azi 45 de ani. Ce plan are vedeta pentru anii ce vor urma

9 mai, 2022

Cu o poză sugestivă, superba brunetă care excelează în sport, sănătate și cum să ai un corp de invidiat și-a anunțat planurile de viitor.

Carmen Brumă jpg

Carmen Brumă se ține de o frânghie, aluzie amuzantă la celebra vorbă românească, ”se ține bine la anii ei”. ”Azi : 45. Planuri de viitor: să mă țin bine”, a scris bruneta fanilor săi.

Și o, da! Cât de bine se ține Carmen. Vedeta face astăzi 45 de ani și este cunoscută deja ca o expertă în viață sănătoasă. Multe femei au ales să aibă încredere în ea să le modeleze corpurile, dar mai ales, obiceiurile.

Carmen Brumă1 jpg

Fiindcă nicio dietă nu va avea rezultate concrete și de durată dacă schimbările nu se fac la un nivel mult mai profund.

Carmen Brumă, ca un reprezentant veritabil al zodiei Taurului, este foarte constantă. Zilele când avea probleme cu greutatea sunt de mult uitate, căci vedeta s-a confruntat cu supraponderabilitatea doar în adolescență. Foarte consecventă, a știut secretul de a-și menține silueta, lucru foarte dificil pentru multe femei care se confruntă cu problemele de siluetă.

Carmen Brumă2 jpg

Bruneta a revenit în televiziune și-și oferă sfaturile prețioase de nutriție  în emisiunea MediCool, alături de Dr. Mihail Pautov, dar și la Hello Chef.

Carmen Brumă ne-a acordat anul trecut, tot în luna mai, un interviu exclusiv. Iată ce ne-a dezvăluit în legătură cu sentimentele pe care le are, odată cu înaintarea în vârstă: ”Orice om conştient are nelinişti, întrebări, gânduri fireşti legate de trecerea timpului. George Pruteanu, pe care am avut norocul de a-l avea invitat într-o emisiune, mi-a zis o chestie care sintetizează foarte bine înaintarea în vârstă: „Bătrâneţea începe de când începi să te temi de ea.“ Legat de intervenţiile estetice în 2021 e ca şi când m-ai întreba dacă am un chibrit la dispoziţie pentru a face focul, îl folosesc sau prefer să ciocnesc două pietre până obţin o scânteie. Eu prefer chibritul...”

De asemenea, am rugat-o să facă și câteva recomandări. Ce alimente consideră că este obligatoriu să se regăsească în frigider, dacă vrem să avem o siluetă impecabilă şi să ne păstrăm şi sănătatea în acelaşi timp.

”Legume diverse cu accent pe cele care se coc în sezonul respectiv, ouă, carne din surse curate şi sigure de la animale crescute în aer liber, lactate integrale, seminţe, apă, fructe. E foarte important şi cum gătim aceste alimente. Fiertul, prepararea la abur, germinarea, coptul la cuptor, slow cookingul sunt modalităţi sănătoase şi favorabile păstrării unei greutăţi ideale.”, a fost răspunsul lui Carmen Brumă.Recente pe Ok! Magazine

sim11 jpg
Sharon Stone la Cannes (9) jpg
irina17 jpg
profimedia 0693762063 jpg
Rosie Huntington Whiteley și Jason Statham OK Magazine jpg
profimedia 0693865712 jpg
cib9 jpg
Carla Bruni Sarkozy la Cannes (2) jpg
Kylie Minogue Cannes (7) jpg
Olivia vacanta 7 jpg
kat111 jpg
FotoJet (22) jpg
andreea311 jpg
kourtney kardashian travis barker (1) jpg
Irina Mohora (1) jpg
putin82 jpg
Majda Aboulumosha si Ruxandra Ion jpg
vladimir putin profimedia 0691857509 jpg